lauantai 17. kesäkuuta 2017

Perusasu joka lähtöön ja lauantailinkki - Basic outfit for the summertime and saturday link...

Monikäyttöisiä perusvaatetta.
Valkoinen teeppari, harmaa jakku, siniset farkut ja valkoiset tennarit. Tässä asussa menisin ihan mihin vaan. Töihin, vapaalle, kaupungille, tällä kertaa töihin. Rento ja monikäyttöinen. Tykkään ja kaikki sellaisia vaatekappaleita, jotka valitsisin sille säästä vain yksi-listalle jos pitäisi luopua kaikesta turhasta ja säästää vain yhdet kutakin.


Ja huivi sitten. Ihan no name, ei edes vaatekaupasta ostettu, mutta todella lemppariksi tullut. Senkin laittaisin samalle listalle. Rypytettyä intianpuuvillaa kauniilla kuviolla. Harmaa sävy sopii niin monen värin kanssa. 


Viikko taas takana. Haaveilen jo lomasta vaikka siihen on vielä aikaa. Vasta elokuussa pääsen lomailemaan. Haaveilen kiireettömistä päivistä, piknikistä omalla nurmikolla ja pienistä päiväretkistä ympäristöön ja muutamaan taidenäyttelyyn. Ai niin ja kesäteatterikäynti on myös listalla. Joku komedia viime vuoden tapaan. Viime vuonna kävimme kesäteatterissa katsomassa "Tankki täyteen" ja kyllä se vaan nauratti vieläkin. 


Torstaina olisi ollut mielenkiintoinen blogitapahtuma, mutta töiden vuoksi suureksi harmiksi en päässyt sinne kun kerrankin olisin halunnut osallistua. Harvoin ajattelen niihin osallistumista, mutta tämä vaikutti mielenkiintoiselta. Töissä on kiire, ihmisiä lomalla ja kun vielä teen lyhyempää työaikaa, painaa kaikki päälle kaksinverroin. Uusi työsovellus tulossa ensi viikolla ja suuri epäilys siitä onko se kuitenkaan riittävästi testattu toimivaksi vai aiheuttaako se täyden kaaoksen.
Kesä on tapahtumien aikaa ja juhannuskin on kohta täällä, sireenit kukkivat täyttä häkää ja samoin myös Siperian kurjenmiekat vaan ei  vielä juhannusruusut. Onko siellä ruudun toisella puolella suunnitelmat Juhannukseksi ja kesäksi valmiina?

Ihana lämmin kesäpäivä tänään, meillä taidetaan ruokailla ulkona. 

Lauantailinkki on tällä kertaa ihana 40+ puolalaisen Renatan blogi Prosperity by Renata

Aurinkoista päivää ihanaiset<3

Back to the basics. Sometimes basics is all you need and when you have your basics right its easy to combine them and buy new accessories to brighten those basics. For some reason the grey jacket has been my favourite basic piece this year. Easy with white t-shirt and blue jeans and white sneakers. 

Its only june but Im allready waiting for my vacation time in August. Im dreaming of long warm days, picnic on the lawn, going to a summer theatre and some art exhibitions. Maybe few photo exhibitions as well. It would be nice to travel as well, but since August is the European vacation month every place would be too crowded to my taste. What kind of vacation plans you have? 

Saturday link today is from Poland 
Prosperity by Renata

Enjoy your Weekend<3
4 kommenttia:

 1. Juuri sellainen perusasu, josta minäkin tykkään - vaikka ei taida yhtään perusharmaata bleiseriä ollakaan omassa kaapissani. No - mustia on sitten useampikin;)
  Minullakin loma alkaa vasta heinäkuun puolenvälin tietämissä - mutta itsepähän sain valita ajankohdan;) Paras loma on kun on aina se, joka on edessä päin;)
  Ihanaa viikonloppua, Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Ihmeen kaupalla bongasin kerran tämän harmaan, jotenkin tuntuu että vähän vaaleampi kuin musta sopii tähän nassuun paremmin. Tykkään tosi paljon harmaan monikäyttöisyydestä, värinsä puolelta sopii niin kesään kuin talveenkin.
   Aurinkoista loman odottelua sinnekin, onneksi se jo pian huomaamatta tulee!

   Poista
 2. Ai että kuule, mutta tää sun postaus liippaa niin läheltä sitä aihetta, jonka parissa olen viettänyt viimepäivät. Tai paremminkin illat, koska päivät on edelleen pakko viettää töissä :).
  Lainasin meinaan vähän vahingossa yhden todella, todella mainion vaateaiheisen kirjan, jonka innoittamana aion nyt vihdoin ja viimein tehdä vaatekaap(e)illeni jotain, enkä vaan tuskailla. Aion nääs alkaa tollaseksi järkeväksi pukeutujaksi kuin sinä, jolta löytyy aina simppeli, mutta toimiva asukokonaisuus, jolla tosiaan voi mennä ihan mihin vaan. Sitä ja lomaa kohti :). Mullakin se on vasta ihan heinäkuun lopulla edessä, mutta onpahan mitä odottaa. Joskin välillä tuntuu, että aika menee hukkaan odottaessa ja valuu muu kesä siinä sivussa käsistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka<3 Minä yritän järkeväksi pukeutujaksi, mutta ihan vielä ei olla perillä, ehkä sitten eläkeiässä? Se on kyllä ihan totta että jos saa edes vähän (vielä täälläkin konmarittaminen kesken) vaatekaappia suitsittua järkevään ja käytännölliseen suuntaan, säästyy monelta stressiltä. Ei tarvitse stressata ettei ole mitään päällepantavaa ja paniikkiaamutkin vähenevät. Mutta kai se on naisellista että niitä paniikkiaamuja siitä huolimatta on...:))

   Lomaa kohti, tasaisesti mutta varmasti. Tuntuu että mihin tämä aika oikein menee, odottavan aika on kyllä pitkä välillä ja pitäisi osata nauttia joka hetkestä. Sateesta ja paisteesta.

   Aurinkoista lomanodotusta sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)