tiistai 6. kesäkuuta 2017

Ei tiikeri raidoistaan pääse eli vaaleanpunaista päällä - Pretty in pink...
Tiedättekö mitkä ovat hyvät ja huonot puolet tyyli- / vaateblogin pitämisessä?
Tulee pikkuhiljaa varmuus siitä mitkä ovat ne omat lempparit ja mikä sopii ja mikä ei. Huonot puolet? Tietää tasan tarkkaan jo mitä haluaa vaatekomeroltaan, mutta sen hankkiminen onkin sitten temppu ja miten se tehdään kun kukkaron koko on rajoitettu ja koko pitää olla xl. Ei aina ihan perushuttua löytää tietty vaate omassa koossa edullisesti jostain. Olen aivan varma että naisilla, jotka käyttävät vaikkapa kokoa 40, se on paljon helpompaa. Valinnanvaraa on enemmän koko ajan tarjolla.


Joskus menee monta vuotta ennen kuin törmää kohtuullisella hinnalla juuri sellaiseen vaatteeseen jota on pitkään etsinyt. Ihan totta. Täydellistä vaaleanpunaista neuletta olen metsästänyt pitkään ja hartaasti. Samoin muuten tummansinistä bleiseriä omassa koossa jo muutaman vuoden.
Tämä hennon vaaleanpunainen neule on aika lähellä jo sitä täydellistä. Palmikkoa ja riittävästi pituutta ja leveyttä. Oletteko muuten huomanneet että aika usein jos muuten löytää täydellisen yläosan, se harvoin on juuri omalle vartalolle imartelevan mittainen. Joko se on napapaita tai sitten helmat hulmuaa ties missä... Se on kuuluisa Murphyn laki kuulkaa se. Tämä neule on aika sopivan mittainen ja saa luvan toimia kesäneuleena monta monituista vuotta.I really cant help myself what comes to pastel pink. I just cant live without it. Im pretty sure I didnt have lot of pastel pink growing up. Maybe its that lack of it that makes it one of my favourite colors as adult. Not your normal adult color isnt it? Even my mom hates past pink. Bright pink is one of her favourite colors but she tends to lean on bright and bold colors anyway. Pastel pink is too unnoticeble. This sweater is almoust between white and pastel pink. If I remember correctly the color was called cloud pink.

What do you think about pastel pink? Appropriate color for adult or not?

2 kommenttia:

 1. Just tuon pituinen on se täydellinen, jos on liian pitkä, niin minulla muhkurat sitten jo tarttuu keskiosaan kiinni, jos on liian lyhyt, niin sitten se massu taasen näkyy.

  Kivoja kesäpäiviä Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä... Alkaa olla komerot täynnään napapaitoja ja pieni kuntopyrähdys olisi muutenkin paikallaan. Lämpimiä ja ihania kesäpäiviä sinne myös<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)