keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Päivän militaryt - Military jacket...


Huomenta. Tänään kuulemma mennään ihan kesälukemissa sään puolesta, siispä kesäiset asut on päivän juttu. Näissä viikon takaisissa kuvissa oli myös lämmin päivä, vuoreton military-tyyppinen takki sai ajaa sekä takin että jakun virkaa ja alla vain hihaton pusero.

Vihreä on yksi lemppareista, aina sitä jossain muodossa kaapista löytyy. Täytyykin seuraavaksi kokeilla vieläkö yhdet oliivinvihreät kesäfarkut sopivat jalkaan

Tiedättekö mitä ajattelin tänään kun selailin laukkutarjouksia ja vastaan tuli niin kiva konjakinvärinen pikkulaukku että olisin ottanut sen heti vaatekomerooni vaikka minulla yksi sellainen jo on? Ajattelin sellaista juttua että mitä jos joutuisi luopumaan kaikista ylimääräisis vaatteista ja asusteista ja kaikkea saisi ollakin vain yksi? Tyyliin kesäksi vaikkapa:

- t-paita 
- farkut
- pitkähihainen t-paita
- suorat housut
- hame
- mekko
- paitapusero
- juhlapusero
- jakku
- kesätakki
- neuletakki
- pikkulaukku
- suuri laukku
- kävelykengät/tennarit/lenkkarit
- avokkaat tai ballerinat
- kesähuivi
- kesäneulepusero
- sadetakki
- kumisaappaat

Ja tietysti sitten talveksi oma listansa, koska ei voida olettaa että tällaisessa 4 vuodenajan maassa pärjäisi samalla setillä kevät talvet. Mutta jos kaikkea todella saisi olla vaikkapa kesäksi vain yksi. Mitä silloin löytyisi komerostasi? Jäin oikein miettimään tuota juttua ja minusta se ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa. Ei mitenkään helppo valinta. Vai onko?

Viikko kohta jo puolivälissä ja pari päivää on vaan satanut. Onpahan ollut hyvä tekosyy olla vähän laiskanakin kotona. Ehkäpä nyt tulee vähän kesäisempi päivä jo ja pääsee illalla puutarhahommiin. 
Aurinkoa keskiviikkoonne<3

Casual option for more formal jacket. is military style jacket. Easy going and goes with many outfits. I do love my greens... Military green or olive green are always been my favourite greens. this green is its best combined with white or black. I have used this jacket quite a bit. Next time I will try it with those wide legged black linen pants. Since its been raining here for the last  few days its been a perfect time to be little laze at home and catch up with my favourite series on tv and read a bit. 

Wednesday allready. Enjoy the rest of the week<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)