keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Helppo kesäasu - Easy going summer outfit...

Täältä ilmoittautuu laiska blogin kirjoittaja. Keskiviikkokin jo mennä humpsahti. Jotenkin tahti vaan välillä hidastuu kesäksi ja lomakin on jo kohta kynnyksellä. Päivät menevät niin nopeasti ettei ehdi kissa sanoa. Välillä hukkuu pihatöiden syövereihin niin ettei muista katsoa edes mitä kello on ja välillä on töitä niin että ajaa vaan pää pyörällä kotiin ja tuntuu että aivot jäivät töihin. Parin päivän päästä ollaan jo Kreikan Lefkaksella loman vietossa viikon verran, muuten kotoillaan loppuloma. Ehkäpä pää sitten nollautuu työasioista. Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun lähdetään yhdessä heti viimeisen työpäivän jälkeen suoraan reissuun. Yleensä jos reissataan niin pyritään tekemään se vähän syksymmällä, mutta nyt hovikuvaaja täyttää pyöreitä heinäkuussa ja vähän juhlistetaan sitä.

Kesäpäivät töissä ovat menneet aika tavallisissa ja helpoissa asuissa. Farkut, lempi teeppareita ja siihen päälle bleiseri tai ohut neuletakki. Tällä kertaa vuorossa oli valkoista ja harmaata. Helppoa ja yksinkertaista.

Miten siellä ruudun toisella puolella on kesä sujunut? Ajatelkaa, jo heinäkuu ja melkein puolet kesästä on takana!
Pakkaamista, pyykinpesua ja muuta reissuun valmistautumista työn ohella olisi viikolla tiedossa. On aika pitkä aika siitä kun on yhdessä reissattu kun koiria ja kissoja ei voi ihan kenen tahansa hoitoon jättää, tälle kertaa paras ihana ystäväni tulee niitä viikoksi
hoitamaan.

Viimeksi Lefkas-Acheron joki-Parga seudulla näytti tältä. Jännä nähdä miten paikka on muuttunut viime kerrasta! Toivottavasti ei paljoakaan, koska odotan rauhallista lomaa leppoisassa ympäristössä.
Olin jo ihan unohtanut että miten vuoristoista siellä oikein onkaan!


Lefkakselle on luvattu yli 30 asteen lämpöjä ensi viikoksi, joten luulen että matkalaukuista tulee kohtalaisen kevyet. Usein ollaan reissussa vuokrattu skootteri tai mönkijä lyhempiä reissuja varten mutta tällä kertaa päädyttiin autoon koko viikoksi. Mennään sinne mihin nenä näyttää ja tehdään juurikin sillä aikataululla tutustumisretkiä ympäristöön kun jaksetaan. Autossa kulkee kivasti vaihtovaatteet ja muut tavarat. Lefkakselta menee silta mantereelle, joten käydään varmaankin ainakin tutulla Acheron joella ja luultavasti Pargassa. Ehkä myös käydään katsomassa viikon aikana lähellä sijaitseva Kefalonian saari, joka on varmaan monelle tuttu elokuvasta "Kapteeni Mandoliini". Lefkaksella ollaan oltu ennenkin ja se on aika kiva lomapaikka, pieni ja rauhallinen. 

Lauantailinkkejä jatketaan sitten reissun jälkeen taas paremmalla ajalla.

Mitä kesäsuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on?


Im pretty sure I can use the term slow blogger of my self right now. Its been a while since the last posting. Work takes its toll and summer vacation is still a week away. Work outfits have all been very simple, this time it was grey and white. Very simple and functinal at work and after work when you have errands to run.

This time next week I will be in Lefkas Greece. Its a little and somewhat quiet island. One of my favourites in Greece. We have visited allreday once so its a familiar Place. I had some old pics in a memory card and took a walk in the momery line this week. My best friend is living here with dogs and cats while we are gone.

Saturdaylinks will continue afterwards.

Have a Great Week<34 kommenttia:

 1. Matka heti loman alkajaisiksi on hyvä tapa nollata ajatukset työasioista. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kiva asu ja hienot aiemmat lomakuvat. Vaikka kovasti tykkään olla mökillä, niin kuvat sai haluamaan ihanaan Kreikkaan. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa teille ja onnittelut hovikuvaajalle! Siellä on todella lämmintä siskoni parhaillaan lomailee ja nauttii lämmöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Taalla ollaan ja paivansankari itse vetelee sikeita eilisen raskaan paivan jalkeen. Kavimme Acheron joen alkulahtella Kreikan mantereen puolella. Siita lisaa myohemmin.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)