maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kuvia ja asu Kreikan reissulta - Pics and outfit from the trip...


Yöllä +27 astetta ja kosteaa. Ei siis iltaisinkaan paljoa voinut pukea päälle. Luojalle kiitos viileistä leveälahkeisista viskoosihousuista, jotka suojasivat hyttysiltä ja joissa tuntui kuin mitään ei olisi ollut jalassa. Nämä olivat monen illan pelastus. Hyttysiä oli tällä kertaa poikkeuksellisen paljon. Varsinkin illan pimetessä.

Koppasin housut mukaan Elloksen kesäalesta juuri ennen matkaa. Niille tulee varmasti käyttöä myös suomen kesässä. Lahkeet ovat ihan superleveät ja tykkään juurikin siitä.

Aamuvarhain kuljeskelin viileässä usein kamera kädessä pitkin Nidrin kylää ja kuvasin kauniita asioita, mutta myös niitä arkisia. Sitä arkipäivän tunnelmaa ja karuutta joka Kreikassa on aina läsnä.


Tämä postaus sai muuten minut miettimään että mikä oikeastaan on tärkeintä valokuvissa? Me olemme niin tottuneet siihen että valokuva on aina kaunis ja kohde on jotain kaunista että valokuvan perimmäinen merkitys on pääsemässä jo unohtumaan. Valokuva on parhaimmillaan tarina, kuvaus arkipäivästä, historiaa jälkipolville, muistiin vangittu tunnelma eikä vain pelkästään kaunis otos jostain kauniista. Tässä muutamia enimmäkseen aamuisia arjen rosoisiakin kuvia. Jos saisin säästää koko reissun kuvista vain kaksi, valinta olisi lopulta helppo. Ne kaksi kuvaa, jotka minussa herättävät eniten tunteita, jopa surumielisyyttä tulevat tämän jonon hännillä.
Nämä kaksi viimeistä ovat minulle ne kaikkein merkityksellisimmät kuvat.

The outfit above was my evening uniform in Greece. There was so hot at nights that those wide legged pants were the only pants you could actually wear. They also provided shelter from the mosqitos that came out around sunset time.

Here are some Morning photos I took in my early Morning walks. I wanted to capture something else than just pretty sunrise. Moments, rough reality as well. Feelings and beuty and uglyness. In my mind the best photographs are not about nice rather than something the raises emotional reaction. For me the best 2 photos are the last 2. They tell a sad story for me. Life isnt always about beauty and perfection.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)