sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Elämää reissun jälkeen mokkasiinit jalassa - After the trip wearing moccasins...Paluu Suomeen. No joo, sinivalkoiset siivet eivät taaskaan saaneet lisäpisteitä, ruoka koneessa aika karmaisevaa, edes kahvia ei saanut toista kupillista, istuimet olivat oikein seläntappajat, eikä yli puolen tunnin palvelun odottamisesta huolimatta lentoemäntä jolta pyydettiin tyynyä selän alle edes palannut asiaan. Hovikuvaajan välilevyt kun ovat vähän huonossa hapessa, niin ilmeisesti pitäisi vaan etukäteen tietää konemalli millä lentää ja hommata sinne oma tyyny. Ei tule pisteitä Finnairille, ei... Minulla on jo ennestään huonoja kokemuksia. En oikein ymmärrä miksi pitää suurinpiirtein aina suuttua jotta saisi jonkinlaista palvelua? Ollaanko me 40-50 vuotiaat vain niin vähään tyytyväisiä että meitä ei tarvitse huomioida? Emmekö osaa vaatia palvelua? Tyynyt oli nimittäin jaettu lapsiperheille, ehkä se ikäpolvi osaa vaatia jo palvelua?


Kotona on kaikki vähän vielä vinksin vonksin. Jopa vaatevarasto kaipaa siistimistä. Sen verran olen sentään ehtinyt viikon aikana että vein hovikuvaajan sovittuun olkapääleikkaukseen ja hain jopa sairaalasta pois kun eivät suostuneet pitämään pidempään...:)) Nyt täällä on siis yksi oikea toipilas joka ei saa leikatulla kädellä ainkaan 8 viikkoon nostaa edes kahvikuppia ja toinen saamaton, joka ei tunnu löytävän vaatekaapista muuta päällle kuin jonkun kesäteepparin,  rakkaat Minnetonka mokkasiinit ja nuo ihanan väljät kotifarkut kera harmaan kesäneuletakin. Vaan tarvitseeko sitä lomalla muuta kun täällä maalaismaisemassa ajelee asioita hoitamassa?  

Mnnetonka mokkasiineista sen verran että ne ovat pari kesää sitten alesta muuttaneet kenkäkaappiin, enkä luopuisi niistä enää mistään hinnasta. Niissä on ihan superhyvä joustava ja askelta pehmentävä pohja ja alun napakkuudesta vähän venyttyään ne ovat jalassa kuin tohvelit. Niin pehmeää mokkaa että vaikka venymisen myötä kantapää niissä pääsee vähän liikkumaan, ne eivät ollenkaan hierrä! Niissä ei myöskään jalat hikoile. Jos kohtuuhinnalla jostain alesta onnistutte bongaamaan, voin suositella. Ne olivat reissussakin mukana matkakenkinä. Samaa mallia on ollut vuosien varrella myynnissä monen monessa eri värissä. Nyt värivalikoima näytti vähän hillitymmältä.

Että tälläista arkea täällä. Lisää reissupostauksia tulossa seuraavaksi ja vähän vinkkiä mitä Kreikasta kannattaa kotiin kantaa.

Rentoa sunnuntaita<3
After the trip, I took hubby to a hospital to previously scheduled shoulder operation and ofcourse picked him up from the hospital as well.. He is now restricted to use operated hand so I will be the designated driver, lawn mower etc for now on, for weeks to come.

After the trip I have been amazingly lazy. Everyhing is kinda waiting to be done. Laundry here and there, renovations waiting to be done etc. You know how it is after a trip.

Seems like the only shoes I want to wear after walking so much during the trip are my Minnetonka moccasins. Perfect shoes for off duty. Soft, compy and well paddes soles. I highly recommend if you happen to find a pair on Sale. The off duty uniform during the rest of the vacation seems to be boyfriend jeans, tee, grey cardican (yes it feels cold here after being in Greece) and ofcourse the worlds comfiest shoes....

Next time more pics from our trip and hints what to get from Greece if you are not visiting any major cities....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)