sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Punainen teemaviikko päivä 4 - Red theme week day 4




Hyvää Äitienpäivää<3

Taitaa olla kiireinen päivä kaikille tänään, äideille ja lapsille. Minäkin hilpasen tästä kohta äitiä/äitejä katsomaan. Ajattelin sitä ennen tehdä pikaisesti postauksen parhaasta punaisesta yhdistelmästä jonka tiedän. Punainen ja valkoinen yhdessä on ehdottomasti omia lemppareita. Punainen on silloin raikkaammillaan  ja parhaimmillaan. 

Olen aika kärsivällinen ihminen kameroiden ja kuvankäsittelyohjelmien suhteen, mutta tänä aamuna meinasi vati mennä nurin kun en meinannut saada ohjelmaa toistamaan tätä ensimmäistä punaista neuletta oikean värisenä. Toivottavasti se nyt näkyy teillekin suurinpiirtein oikean sävyisenä. Kyseessä on siis hieman tuollainen tumman kirsikanpunainen neule. Toisessa asussa on sitten tuollainen kirkas koralli. Kumpi on teidän lempparinne? 


Vastailen ihaniin viesteihinne heti kun nämä äitienpäiväkiireet ovat ohi. Aurinkoista äitienpäiväsunnuntaita kaikille!


Happy Mother´s Day<3

Sun is shining and spring is here! What could be better than that? Here are some of my favourite red combos. I adore red with white. White lets red be really shown and makes bright and lovely. Cherry red with white pants and coral with white pants. Whitch is your favourite?

8 kommenttia:

  1. Pidän enemmän kirsikan punaisesta kuin korallista. Hyvää alkanutta viikkoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu<3 Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne, täällä se on alkanut flussan kourissa, toivottavasti seillä paremmin!

      Poista
  2. Voi ihana mikä kokonaisuus! Kirsikan punainen on todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Tykkään itsekin paljon enemmän tuosta kirsikanpunaisesta. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

      Poista
  3. Molemmat ovat kauniita, mutta ehkä tuo ylempi väri on enemmän mun makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu..:) Kirsikanpunainen toimi myös äitienpäiväasuna. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

      Poista
  4. Molemmat kokonaisuudet käyvät sinulle hyvin; pidän noista leveistä lahkeista ja kirkkaasta yläosasta. Pidn enemmän tuosta kirkkaammasta punaisesta. Vaikka olen ostolakossa tai ostan, jos tarvitsen, niin tosiaankin tarvitsin leveälahkeiset mustat houstu. Edelliset olin ostanut vuonna 2010 Gina Tricot'n alennusmyynnistä. Nyt ostin Lindexistä itselleni sellaiset kivat leveälahkeiset puuvillapöksyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RomanticLady, ja tervetuloa takaisin blogitauolta<3 Noiden minulle tyypillistin kapeiden housujen rinnalla ihan ehdottomat toiset lempparit ovat juuri näitä leveälahkeisia, joissa ehkä kesäinen pellava on suosikkimateriaali. Pellava kun kuluu käytössä aika nopeasti puhki, niin näitä joutuu uusimaan kyllä kaappiin muutaman vuoden välein.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)