tiistai 5. toukokuuta 2015

Punainen teemaviikko päivä 1 - Red theme week day 1





Punaista teemaviikkoa miettiessäni ajatukset hakeutuivat ensin automaattisesti punaisiin yläosiin, mutta sitten muistin nämä vanhat korallinpunaiset sammarit. Ei ehkä kovin trendikästä, mutta oivallinen kotikonttoripäivän työasu yhdessä ylisuuren ja pehmeän neulepuseron kanssa. Seuraavassa asussa sitten palataan punaisiin yläosiin ja katsotaan mitä sen jälkeen. 
Ihanaa alkanutta viikkoa<3


Day 1 in red. When I was planning this theme week I remembered that I had these old coral red pants. Not too trendy perhaps but perfect outfit for a home office day with a oversized sweater. Warm and comfy. Have great week<3

10 kommenttia:

  1. Kivan väriset ja mukavan oloiset ovat housusi!
    Ja neule lämpimän näköinen - vilukissa huomaa aina ensimmäiseksi lämpimät vaatteet;)
    Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, toivottavasti viikko on sujunut hyvin sielläkin<3 Neule on ihanan lämmin tietokoneella kököttämiseen. Ja tuli tuossa mieleen että varmaan olisi kiva nahkahousujenkin seuraksi.

      Poista
  2. Oi mahtava kokonaisuus. Upean väriset housut :)
    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Kivaa loppuviikkoa sinne! Housut ovat vanha alebongaus, jotka ovat kyllä maksaneet jo hintansa moneen kertaan!

      Poista
  3. Minustakin kiva kokonaisuus. Tykkään korallin värisistä farkuistasi. Itsellä pinkin väriset ja ne on mielestäni vähän räikeät, korallin väri paljon pehmeämpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Pinkit olisivat kanssa kivat! Kesällä on kiva laittaa vähän väriä vaikka valkoisen kanssa. Koralli on kyllä ehkä vähän pehmeämpi väri ja kun neule on luonnonvalkoinen niin sekin vähän pehmentää yleisvaikutelmaa. Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Kivat teemaviikot sinulla menossa ! Punaiset housut on keväiset ja näyttävätkin mukavilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Nämä housut ovat ihan supermukavat, ehkä nyt jo vähän suuret laihtumisen jälkeen, mutta kotioloissa passelit. Luulen että näistä tulee yhdet kesän lempparit. Mukavaa loppuviikkoa<3

      Poista
  5. Ihanan pirteät housut! Kiva teemaviikko ja loistoidea tänne blogiinkin. Punainen on niin lempparivärejä että olen täällä kytiksellä. :) Ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Minä luulin että sininen on sun lemppari... Mutta punainen varmaan sopiikin sulle tosi hyvin! Seuraavassa postauksessa onkin sitten tosi punaista! Ihanaa loppuviikkoa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)