perjantai 29. toukokuuta 2015

Pinkki teemaviikko päivä 2 - Pink theme week day 2
Tiedättekö mikä on parasta perjantaissa? Tulla siivottuun kotiin kiireisen viikon jälkeen, juoda kuppi hyvää kahvia ja nauttia wieneri perjantain kunniaksi ja tieto siitä että kiire on loppu ainakin muutamaksi päiväksi! Nyt on pakko tunnustaa että kahvin ja wienerin lisäksi vetäisin tänään kyllä perheen kanssa hyvin ansaitut torkut. Huusholli siivottu jo torstai-iltana ja edessä viikonloppu (ja toivottavasti edes vähän aurinkoinen sää!). 


Meillä ei ole koululaisten eikä opiskelijoiden juhlia tiedossa tänä viikonloppuna toisin kuin monella muulla, vaan tarkoitus on laittaa pihaa ja nautiskella. Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Juhlia vai keväistä viikonloppua muuten vaan? 

Yksi pinkin viikon asuista oli harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, aika vaaleaa ja vähän pastellistakin. Ainakin sopii koiran ja keittiössä oleviin neilikoiden väriin vallan mainiosti. Taitaa muuten olla ensimmäisiä kertoja kun yhdistelen harmaata ja vaaleanpunaista. Ei ehkä mikään hitti, mutta varsin mukava ja toimiva työasu.


Tuo asukuvassa näkyvä harmaa mytty minun takanani on tietysti minun briardini, joka kulkee lempinimellä Hassu leikkimässä lempilelullaan, melkein puhki pureskellulla vanhalla frisbeellä. Minulla ei ole sydäntä häätää ympärillä pyöriviä koiria aina asukuvien tieltä, nekin saavat välillä osallistua<3 

Leppoisaa perjantai-iltaa<3

Pink theme week day 2. Grey and light pink together. A cozy outfit in pastels for chilly office day. For some reason I seem to have pink going on in flowers in the kitchen too. And ofcourse the grey briard to go with the pink... She likes to hang around when hubby takes outfit pics. I dont have the heart to chase her away. After all, she is part of the life around here and so sometimes part of the outfit pics as well. 

TGIF!

Enjoy<3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kerrassaan täydelliseltä viikonlopulta! <3 Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan jatketaan, toivottavasti aurinko hellii meitä ja kaikki valmistuneita tänä viikonloppuna<3 Aurinkoa sinnekin<3

   Poista
 2. Juhlia ei ole meilläkään tiedossa , mennään siivoamaan pojan opiskelujämppä kesäkuntoon , kun tulee kesäksi kotiin ❤️

  VastaaPoista
 3. Kivan rennon kuuloinen viikonloppu teillä tiedossa. Meilläkään ei ole tänä vuonna lähipiirissä valmistujaisjuhlia, joten kotiympyröissä vietetään vapaata. Aurinkoista viikkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)