torstai 7. toukokuuta 2015

Punainen teemaviikko päivä 2 - Red theme week day 2...Tamariksen lempinilkkurit käyvät tähänkin asuun

Taisitte luulla ettei kaapistani löydy punaista bleiseriä? Miten niin ei löydy? No tottakai löytyy! Ikivanha sellainen. Seurannut mukana liki 10 vuotta jossei jopa enemmänkin. Ennen käytin sitä jonkun verran töissä, mutta koska minulla oli kollega joka oli tykästynyt samanväriseen bleiseriin niin ajattelin että 2 punaista samassa tilassa voi olla jo vähän liikaa ja bleiseri unohtui kaappiin muutamaksi vuodeksi. Nytpä se on tässä taas ja yritän olla unohtamatta sitä kaappiin. Valitettavasti samanväristä huulipunaa en omista, joten on tyytyminen hieman erisävyiseen. Voiko bleiseriä käyttää tekosyynä uuden huulipunan hankintaan...:))


Vielä perjantai edessä, sitten taas viikonloppu, mukavaa huomista työpäivää ja leppoista päivää teille jotka olette kotona<3


Did you think that I dont actually have a red blazer? Ofcourse I do...:) This is a very old item, its been hanging on my closet nearly 10 years and at some point I wore it a lot actually. Now its been almoust forgotten for a while. Im thinking that I might have more use to this than I thought. What do you think?
Allready almoust weekend, have a good friday<3

12 kommenttia:

 1. Uuden huulipunan voi aina hankkia bleiseriin sopivaksi , toisin päin vois olla vaikeampi selittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh..:) Kiitos<3 Tuossa on kyllä vähän ideanpoikasta, sillä jos lempihuulipunan sävyinen bleiseri jostain löytyis, olisi kyllä vaikea pitää näpit irti...:))

   Poista
 2. Onpa todella kivan näköinen asu. Punainen sopii sulle, sun pitää käyttää useammin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Yritän pitää punaisen bleiserin mielessä ja käyttää, se on sen kyllä ansainnut parin vuoden huilin jälkeen. Kollegakin otti ja muutti Tampereelle.

   Poista
 3. Punainen väri toimii aina. Sopii hyvin myös sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju<3 Enpäs edes muista mistä olen aikanaan saanut idean tämän hankkia. On se aika harvinaisen punainen minun vaatekomerooni.

   Poista
 4. Onpa kaunis ja pirtsakka jakku ja tuo huivi on aivan mielettömän ihana, jetsulleen minun makuun sekin.

  Oikein mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Sulla ja mulla on kyllä monessa sama maku, huivi on nimittäin yksi mun ihan ehdottomia lemppareita. Se piristää asun kuin asun, tulee suru puseroon kun se joskus vanhuuttaan hajoaa...:(

   Poista
 5. Toimii, varsinkin huivin kanssa, kun on ihan tehty asuun.Älä unohda bleiseriä kaappiin, kivan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 En unohda, kyllä tämä nyt pääsee useammin päälle kun taas muistui tuolta kaapin perältä. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)