maanantai 23. helmikuuta 2015

Mun sadetakki - My raincoat...Näköjään en pääse näistä takkiasioista nyt laisinkaan. Pukkaa takkia takin perään... Koittakaa kestää. Räntäisen ja sateisen viikon aluksi tulee sadetakkiasiaa... Tämä takki on viime keväinen alelöytö. Aiemmin esitelty tarkemmin täällä. Tänä talvena se on osoittautunut timantiksi takkien joukossa. Näyttää vähän kuin tavalliselta parka-takilta, on lämmin ja pitää ihan minkälaisen sateen tahansa. Yhden monituntisen märässä räntäsateessa vietetyn lumityöillan jälkeen hupun karva muistutti lähinna kapista kettua, mutta kuivuttuaan palautui ihan hyväksi. Karvan saa irti halutessaan, mutta minä tykkään siitä, varsinkin näin kylmällä säällä. Toinen kiva asia on että tuo hupun karva nousee kivasti kehystämään kasvoja tuohon aika ylös eikä roiku velttona selässä. Lisäksi hupun syvyyttä voi säätää ettei reuna roiku silmillä. 
(räntäsateessakin voi olla turhamainen...)

Lämpimällä kaulaliinalla ja tällä takilla varustautuneena minä sanon että antaa tulla vaikka mummoja taivaalta! Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa! Once I have started with jackets and coats there seems to be no ending... This one is a raincoat (really it is!), I bought it last spring after the cold season from a sale here and its been worth its weight in gold this winter when it has been raining wet snow and sleet more than I can ever remember. And more is on its way. This is probably the most practical coat for the cold and wet season that I have ever owned. With this coat there can rain cats and dogs and I dont mind! Have a good week!

12 kommenttia:

 1. No mutta kaunis takki se on tämäkin! :) Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Ihana takki Sari <3

  Hei laitoin sähöpostia, öljyyn tarvitaan vielä puhelinnumero. :) Eli jos sen nakkaat vielä sähköpostiini tiia68@gmail.com niin öljy lähtee vihdoin jonkun ylimääräisen ihanuuden kanssa matkaan. :)

  Aurinkoista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Öljy on jo melkein täällä! Soittivat matkahuollosta perjantaina ja kysyivät olenko kotona jos jakavat, mutta vielä olin töissä... Maanantaina saan öljyn! Ihanaa viikonloppua sinne<3

   Poista
 3. Kiva takki, eipä kyllä näytä sadetakilta. Mukavaa uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja<3 Onpa tuo takki päässyt päälle ilman sadettakin, tosi monikäyttöinen hankinta. Ja lämmin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kaunis takki, en kyllä sadetakiksi sitä edes tunnista. Mutta koiruuksien kanssa kun on mentävä ilmalla kun ilmalla, niin noin ihana lämmin sadetakki on siihen mitä parhain. Juu mukavaa viikkoa Sinullekin, eikä manata niitä "mummoja taivaalta", vaan aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Aurinkoa tässä jo pikkuhiljaa niin kaipaisi! Lupaan etten manaa mummoja enää taivaalta, kyllä niitä on saatu ihan tämän talven tarpeiksi! Koiruuksien kanssa takki on mtä mainioin. Tosin käytän sitä myös työmatkoilla aina kun sataa ja on kylmä. Ihanaa viikonloppua sinne<3

   Poista
 5. Ihailin takkiasi jo silloin viime postauksessa ja erittäin kivalta se näyttää edelleen. Se ei todellakaan näytä sadetakilta. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Takista on tullut yksi lemppareista, juurikin kun voi käyttää sateella tai kuivalla eikä näytä ihan tavalliselta sadetakilta. Sateetonta viikonloppua<3

   Poista
 6. Kaunis takki - ja minä olen sitä omaa parkaani etsinyt, vaan ei vastaan ole tullut. Eikä ole tullut sitä sadetakkiakaan - tuollaisen todella tarvitsisin. Nyt paastolla ei tosin parane edes etsiä - karmanlaki on, että silloin kun ei saisi ostaa, se oikea löytyisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Eikö sitä voisi tehdä kompromissin paastollakin jos oikein tarpeellinen vaate löytyy? Tässä ilmastossa lämmin sadetta pitävä takki on ihan välttämättömyys, ei mikään turhake. Jotenkin miellän että sadetakki on välttämättömyys kun taas muut vaatteet menevät sellaiseen "voin elää ilmankin"-kategoriaan.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)