lauantai 28. helmikuuta 2015

Värikokeiluja ja launtailinkki - Experimenting with colors and saturday link...Talven käytetyin neule on varmasti ollut tämä harmaa neuletakki, nähty täälläkin monen monta kertaa. Muistan kun hankin tämän neuleen, se oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta myös syvä huokaus, kun en oikein keksinyt mihin muuhun sen olisin yhdistänyt kuin valkoiseen ja mustaan. Tämän talven aikana, olen kokeillut kaikenlaisia punaisia sävyjä sen kanssa. Ensin viininpunaista ja nyt keväämmällä joa korallinpunaiasta! Tykkäsin itse korallinpunaisesta vaikka se harmaan kanssa onkin varsin huutomerkki, mutta tuli keväisempi fiilis ja neule ei näyttänyt ihan niin talviselta. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella olette harmaan ja korallin yhdistämisestä? Hyvä vai huono? 


Viikkoon on mahtunut  etätyöpäivää, työmatkaa Kauhajoelle, iloja ja suruja, itkua ja naurua, vähän migreeniä. Perjantaina yksi ihanimmista kollegoistani lopetti meillä ja huomasin taas kerran kuinka suuri asia on kun yksi iloisimmista ja herttaisimmista tuntemistani ihmisista ei olekaan enää siinä läsnä. Yhdelläkin ihmisellä on suuri vaikutus työpaikan ilmapiiriin. 

Tänään olisi tarkoitus tarttua kotona luudanvarteen ja häätää villakoirat ja vähän kokkailla vieraiden varalta ja alkaa ehkä pientä huonekalujen maalausprojektia. 

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on tälle viikonlopulle? 

Tänään lauantain linkkinä on kahden naisen, Kacien a Jaimen lifestyleblogi Regally Soled, jossa on kauneusvinkkejä (en tiennytkään että mustasta teestäkin tehdään silmänympärysvoidetta, toisaalta jos kofeiini on tehokas, miksei sitten teekin?) ja ennenkaikkea vähän hauskoja ja erilaisia vahvoja asuja. 
 Helmikuun viimeinen päivä, huomenna alkaa viimein virallinen kevään odotus!
Ihanaa viikonloppua<3The most used outfit this winter is hands down this old grey cardigan of mine. Its old but I still remember when I got it, it was love at the first sight. Its warm and comfortable but I did have a problem to figure out what colors to wear with it. For a long time I went for white with it always, but this winter I have been experimenting with different shades of red with it. Last time even coral. What do you think? Little coral with grey for the spring feeling? 

Saturdaylink today is a lifestyle blog of two ladies Kacie and Jaime called Regally Soled. They have such fun and strong outfits and nice beauty tips too. Enjoy your weekend and the read<3
8 kommenttia:

 1. Moikka! Minusta kaikki kuvat hyviä, etenkin tuo missä huivi mukana on mieleinen. Neulejakku sopii mielestäni tumman paidan kanssa, korukin kruunaa kaiken.
  Uskon, että on ikävä mukavaa työkaveria on kova. Olen kokenut saman tunteen, kun itse siirryin toiselle osastolle. Ensimmäisten viikkojen aikaan oli kova suru, ihan oikeasti, sitä nauravaa, iloista työkaveria oli ikävä. Se uusi työpiste johon menin oli semmoinen tosi totinen ryhmä. Kivaa viikonloppua toivottelen Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Kyllä vaan kyseistä aurinkoista ihmistä tulee ikävä, sellaisia kollegoita ei kasva joka oksalla. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Minusta harmaan voi yhdistää vaikka minkä kanssa. Vähän kuin musta ja valkoinen, sopii ihan kaiken kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Satu! Tuo kyyhkynharmaa vaan on omaan silmään vähän sellainen erikoisempi harmaa etten ole uskaltanut kaiken kanssa kokeilla. Nyt uskallan jo olla rohkeampi, rohkea rokan syö, vai miten sen nyt menikään?...:))

   Poista
 3. Hyvin sopii harmaa korallinkin kanssa - ja sinä näytät kyllä kauniilta kaikissa kuvissa!
  Ja kiitos taas vinkistä - taitaa mennä viikonlopun rajoitetut nettitunnit pikapikaa;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis Lady<3 Viikonloppu mennä hujahti, minä pysyin onneksi omassa rajoitetussa nettiaikataulussani ja sain aika paljon aikaiseksi, mutta kyllä se on välillä vaikeaa... Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Koralli ja harmaa on oikein raikas yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)