keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Jään sinistä - Ice blue...

Vaaleansininen. Ihana väri, kenelle se sitten ikänä käykään, ei ainakaan minulle. Olen varmasti viimeisen vuoden aikana mallannut kaikki mahdolliset vaaleansiniset sävyt kasvoja vasten joka kaupassa, johon olen astunut, kun ei niin ei! 

Jäänsininen viime keväinen aleostos sen sijaan näyttää paljon paremmalta. Kiitollisena olen kietoutunut muutaman kerran tähän neuleeseen ja vaaleana se käy hyvin myös kevääseen. Tämän neuleen kanssa noudatin äidin neuvoa. Kun löydät hyvän, osta kaksi. Tällä on myös vaaleanpunainen sisarneule, nähty jo täällä. Jotenkin viime keväänä pastellit alessa veivät sydämen. Keväämmällä se on varmasti kiva yhdistää valkoisiin farkkuhin. Tällä kertaa vielä tummansinisisten housujen kanssa.

Tänään tälläinen pikapostaus, viikko on ollut taas kiireinen ja kunto ei vieläkään ole ihan kohdallaan. Mukavaa loppuviikkoa!

Light blue. There´s a color that usually dont fit me, but last spring sale I found this ice blue knitted sweater and fell in love with it. That time I did what mom always used to tell me and bought two. One pink allready seen  here and this ice blue. Lovely knit and color for cold spring days dont you think? I love the pastel colors in the spring. 

Its been a busy week and I have not feeling quite myself lately. Maybe its because that long stubborn flu I had from Christmas. Im happy that weekend is getting nere. Have a good rest of the week<3

10 kommenttia:

 1. Hei vaan sulle, toiselle kiireiselle:-) . Saan valvoa nyt, kun huomisen aamupäivän meno peruuntui.Kiva asu ja väri, tai molemmat värit sopii sinulle mielestäni hyvin. Tykkään jäänsinisestä, se saattaisi sopia minullekin. Hyvä neuvo äidiltäsi, jos löydät hyvän, osta toinenkin. Tota ohjetta olen harmitellut joskus kun on joku hyvä vaate, kuten esim nyt harmaat joustofarkut jäi yksiin.. Ei löytynyt enää toisia, kun liian myöhään innostuin etsimään. Sama pätee lenkkareissa, joskus kun löytää oikein hyvin jalkaan sopivat, niin kannattaisi heti hakea toiset.
  Oikein kivaa ystävänpäivää Sinulle kivan blogin pitäjälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis KässäRitu<3 Joskus äitien neuvot ovat ihan viisaita. Kenkien, rintsikoiden ja housujen suhteen tuota osta kaksi pitäisi varmaan soveltaa enemmänkin. Ovat sellaista kuluvaa tavaraa ja vaikea löytää juuri oikeanlaisia! Farkkujen kanssa olen onneksi soveltanutkin, vaan kun aikanaan kuluvat puhki, niin taas on päänvaivaa että löytää sopivat.

   Poista
 2. Tuo väri sopii sinulle hyvin. Välillä se on todella pienestä värisävystä kiinni, mikä sopii ja mikä ei.... Tuota äitisi neuvoa pitäisi noudattaa myös kengissä, välillä oikein harmittaa, kun hyvät kengät kuluvat puhki, eikä samanlaisa löydy enää tilalle.
  Sitkeää sorttia tämä flunssa, mikä nyt jyllää, itselleni se tuli uudelleen, oltuaan poissa pari viikkoa. Ei olisi kyllä tarvinnut.
  Rentoa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Joskus on todellakin pienestä sävyerosta vain kiinni, onneksi sentään edes yksi vaaleansinisen sävy jotenkin käy... Pipoa ja kaulaliinaa vaaleansinisessä sävyssä olisi tehnyt mieli, mutta ei vaan löydy! Tämä flunssa tuntuu todella tulleen jäädäkseen! Meillä ollaan molemmat enemmän tai vähemmän oltu jo monta viikkoa puoliflunssaisia. Juuri jaksaa käydä töissä, muttei muuta siihen päälle...:( Rentoa viikonloppua sinne, toivottavasti flunssa ymmärtää lähteä tiehensä!

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus kuitenkin minusta. Mutta ymmärrän kyllä, mä olen niin luovuttanut jo kaikkien pastellivärien kanssa. Kun ei ne sovi ja näytän vaan ameebalta kun väri pakenee kasvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 En kyllä usko että näytät missään värissä ameebalta, mutta totta että vahvat värit pukevat sinua<3 Mukavaa viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää sinne!

   Poista
 4. Kivaltahan tuo väri näyttää ylläsi ja neule on mukavan näköinen. Vaaleansininen eri sävyineen on taas ihan mun juttu ja eilen sorruin taas hankkimaan uuden neuleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Jäänsininen onkin ainoa joka mitenkuten pukee minua. Muiden kanssa luovutan suosiolla... Jännä että se pukee erittäin hyvin toisia vaaleita ja toisia taas ei. Tummahiuksisia taitaa pukea vielä paremmin. Kohta saadaan varmaan postausta uudesta neuleesta. Mukavaa ystävänpäivää!

   Poista
 5. Hyvä väri tuo jäänsininen , sopii kyllä sulle ! Kiva , rento asu muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Rentoja taitaa olla mun asut aina...:)) Varsinkin tänän talvena bleiserit ovat saaneet maatua kaapissa! Mukavaa ystävänpäivää<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)