lauantai 7. helmikuuta 2015

Poltettua oranssia ja lauantailinkki - Burned orange and saturday link...

Tällä viikolla tulin onnelliseksi siitä että löysin kaapista unohtuneen poltetun oranssin värisen puseron ja siihen sopivan tuubihuivin. Shoppailin siis omassa komerossa koittaen kaivella sieltä jotain apua tähän värihimotukseen joka on alkanut vaivata. Viimeaikojen suhteellisen neutraalit asuvärit ovat alkaneet jotenkin tökkiä... Pusero on pari vuotta (ainakin) vanha ja on saanut maata kaapin perukoilla kun itsepäisesti yritin yhdistää sitä aina vaan mustaan. Musta ja oranssi blondille... juu ei. Nyt kun keksin että beigen ja harmaan kanssa on ihana piristys niin se on päässyt moneen kertaan tällä viikolla päälle. Päätin että vanha beige neuletakki ja oranssi pusero saivat kelvata perjantaina myös töihin. Tavallistakin rennonpi perjantai töissäkin siis. Onhan oranssi vähän erikoinen väri tähän vuodenaikaan kieltämättä, yleensä se kaiketi mielletään syysväriksi, mutta jotain väriä ja piristystä piti saada tähän viikkoon. Miten viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 
Toinen asia mistä tulin tällä viikolla onnelliseksi oli kaunis lumimaisema, joka helli meitä muutaman päivän, lumen peittämät puut ja maisema ovat niin kauniita! Ja on meillä näitä muitakin kotona joiden mielestä kuonon työntäminen hankeen on hauskaa!

Tämän lauantain linkkinä on tänään ihastuttavan Gracen A Southern Drawl. Jouduin oikein miettimään että enhän vaan ole linkannut tätä teille aikaisemmin. Värejä tuli muuten sieltäkin ensimmäisenä tänään vastaan leveälahkeisten farkkujen kanssa. Ihanaa vihreää! 

Kaunista viikonloppua ja mukavia lukuhetkiä!


Minä kaivoin kaapista puseroon matsäävät villasukatkin jo...:D

P.S. Tähän
Anneaulikin haasteeseen palaan seuraavassa postauksessa koska kysymykset olivat niin hauskoja!

 


Guess what made me happy this week? Burned orange. I was going through my wardrope in a desperate need to find something more colorful than I have used lately and I found this old long sleeved t with waterfall neckline! Finding a almoust same colored snood to go with it made me just so happy! Shopping in my own closet again. Cheap and easy...:)  Its been hanging on the back of the closet because I used to try to wear it with black and ofcourse black with orange on a blond is unbearable combination so I just kinda gave up with it. It was just now that I realized that orange can also be worn with beige and grey! Much better combination for a blond like me. Way better. I really needed this cheering up since I have been graving for colors for a while now. I guess my mind is starting to get ready for the spring. How about you guys? Do you need colors to cheer you up sometimes? Or does spring time bring more colors to your wardrope? 

I have also been enjoying the snow very much. The landskape this week was just amaging with all the snow on the trees. And ofcourse the dogs are too enjoying the snow...:D

Today´s saturday link is A Southern Drawl and it made me happy to see that others are enjoying colors as well! 

Have a Great weekend<3


6 kommenttia:

 1. Kauniisti sopii tuo oranssi sinulle - ja hieno yhdistelmä tuon harmaan takinkin kanssa - yhdistelmä, jota en ollenkaan olisi osannut itse kokeilla. Ja kiitos taas lauantaivinkistä - niiden kautta on kulutettu tovi jos toinenkin ja sitä lähden nytkin kurkkimaan;)
  Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Oranssista ja minusta taisi tulla vihdoin kavereita. Lauantailinkkiä lähden minäkin nyt vähän tutkailemaan kun en ole tuossa blogissa vähään aikaan vieraillut. Mukavaa sunnuntai-iltaa<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Tykkäsin itsekin vaikka joskus oranssi on kuulunut ihan inhokkiväreihin, vaan onneksi mieli muuttuu!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty<3 Kuvassa on meidän herrahurmuri ja pusupoika. Ikää n. 2,5 v, eli ihan nuorukainen vielä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)