torstai 8. tammikuuta 2015

Ruskeat asusteet pakkasessa - Brown accessories and frost bite...



 Tässä siis maanantain asua. Pakkasta oli tuollainen -16 astetta ja kuvittelin hyvinkin pärjääväni näillä vaatteilla, mutta ehkäpä äidit ovat oikeassa ja sukkahousut tai jopa pitkät kalsarit näihin pakkasasteisiin? Olisin varmaan muuten pärjännytkin ihan hyvin, normaali työmatka kun on autolla, eikä ulkona tarvitse kovin kauan olla, mutta koska oli maanantai, niin tietysti oli TODELLA maanantai! Olin matkalla postiin kun rakas laina-autoni ilmoitti että Stop- faulty running gear... Jep. Muutaman pysähdyksen ja taivastelun jälkeen olin sen verran lähellä hovikuvaajan työpaikkaa että ajoin sinne ja taivastelu eikun jatkui ja soitto pikahuoltoon jossa puhelin tuuttasi lähes tunnin varattua. Voin sanoa että siinä auton ympärillä pakkasessa taivastellessa tuli kyllä ikävä äitiä ja pitkiä kalsareita! Ja tumppuja! Onneksi vika selvisi, ei ollut iso vika ja autolla saa ajaa, pakkanen vaan teki omia temppujaan ilmajousitukselle. Postiin en ehtinyt, mutta kotiin pääsin kuitenkin ja asukuvatkin tuli otettua. Helppo hymyillä kun viimein pääsi sieltä pakkasesta...:)

Päivän asuna vaaleanpunainen neule tummansinisten farkkujen ja ruskeiden asusteiden kanssa. Käsilaukkukin pääsi kuviin pitkästä aikaa, sopi niin kivasti ruskeiden nilkkureiden kanssa. Jostain syystä en tänä talvena millään tahtoisi laittaa saappaita jalkaani, menisin nilkkureilla mieluummin. Nämä nilkkurit ovat Eccon vuorilliset traktoripohjaiset talvinilkkurit, niillä tarkenee. Ja pysyy muuten pystyssäkin. Laukku on viime talvena hajonneen tummanruskean laukun tilalle Outletista hankittu ruskeasävyinen Guess:n laukku. Vetää tavaraa pienen farmariauton verran sisäänsä, mutta onkin sitten melkoisen pohjaton kuilu, josta on vaikea löytää mitään. Helppo kannettava, kun mahtuu olalle myöskin. 




Viikko on ollut kovin kiireinen taas, enkä ole juurikaan tänne blogistaniaan ehtinyt, enkä edes lukemaan suosikkiblogejani, on ollut oikein ikävä tänne! Onneksi huomenna jo perjantai, lauantaina meillä sitten juhlitaankin perjantaisia synttäreitä. 

This outfit is from monday. It was so cold -16 celsius (around 3,2 fahrenheit) and I thought I would just manage with simple jeans and no leggings under. Pink warm sweater and brown accessories and booties. Well I was wrong this time. My car desided too that its way too cold and gave this Stop- faulty running gear warning and since I was close to hubbys work I drove over there and after walking around the car wondering whats wrong and waiting for nearly an hour the car service to answer the phone. I was frozen! Made me think mom and some woolen underwear actually! And mittens! Fortunately it wasnt anything serious with the car and I got to drive safely home and take these outfit pics of that day. Maybe it would be wise to keep some extra warm clothes in the car just in case. Its thursday allready, weekend is nearly here!


16 kommenttia:

  1. Varsinainen kommellusten maanantai! Väillä on päiviä, kun asiat eivät ihan mene putkeen, mutta onneksi harvemmin. Hyvää viikonloppua, hauskoja juhlia ja onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset Belladonna<3 Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne myöskin!

      Poista
  2. Ne maanantait! Hyvä, että autosi kuitenkin toimi!
    Asu on kiva - ja minä tykkään juuri tuon mallisista laukuista - ja niinpä ne tavarat ovat sitten aina hukassa siellä laukun pohjalla;)
    Kivaa viikonloppua ja synttärijuhlia, Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Synttärijuhlat menivät mukavasti, kaikki lähimmät rakkaat olivat paikalla ja koko viikko maanantaita lukuunottamatta on ollut ihan mukava! Minäkin tykkään laukun mallista, mutta kyllä niitä tavaroita saa sieltä todella etsiä!

      Poista
  3. Tekniikka on pakkasherkkää. Kaunis frillareunahuivi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Frillareunahuivini taitaa olla vuodesta toiseen se vaate jonka ensimmäiseksi pelastan jos tulee tulipalo...:)) Monikäyttöinen kuin mikä ja uskomattoman lämmin!

      Poista
  4. Vaaleanpunainen ja ruskea on kaunis yhdistelmä , tykkään kovasti. Mukavia juhlia ja onnittelut sankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis anneaulikki<3 Taas napsahti yksi vuosi lisää, vaan ei tuo menoa haittaa. Useinmiten olen ihan autuaan tietämätön siitä että paljonko sitä ikää nyt olikaan...:D

      Poista
  5. No voi jännitys auton kanssa, onneksi kaikki päättyi hyvin. Tykkään vaaleanpunaisesta neuleestai, laukusta ja etenkin huivista.
    Hyvää syntymäpäivää sankarille ja kivaa viikonloppua.

    Kiitos Sari arpajaisvoitosta, posti toi eilen mukavan yllätyksen. Teen huivista ja yhdestä toisestakin asiasta juttua omaan blogiini, mutta eläkeläiselläkin vähän samanlaista, eli kiirettä ja vielä jatkuu, meillä myös synttäreitä, tosin vieraaksi pääsemme. Ehkä sunnuntaina ehdin.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Hyvä että huivi viimein pääsi perille! Kyllä manasin maanantaina kun en sinne postiin päässyt! Ihanaa ja talvista sunnuntaita sinne!

      Poista
  6. Kiva ja rento asu! Huivi on ihana :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olet näemmä vaihtanut nimimerkkiä hauskasti<3 Huivi on vanha, merinovillainen ja kovin kovin rakas. En luopuisi mistään hinnasta vaikka frillat ei nyt ihan tätä aikaa olekaan, kyllä ne taas takaisin tulevat jossain kohtaa. Ihanaa talviviikonloppua!

      Poista
  7. Ihana laukku ja sopivan kokoinen. Ihana iloinen sinä. <3 Kivaa viikonloppua Sari ja blogeista on hyvä pitää välillä lomaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanaine Tiia<3 Kyllähän täältä voisi pitää lomaa, mutta kun minua harmittaa kun kiireviikkoina menee aina teidän ihania postauksia sivu suun!! Ei pysy kärryillä että mitä tapahtuu ja mitä kuuluu.... Nyt kuitenkin pääsen niitä vihdoin lukemaan. Ihanaa talvista sunnuntaita sinne!

      Poista
  8. Mukavaa viikonloppua kommellusten maanantai jälkeen :)
    Kaunis asu!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)