maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vaaleaa ja keväistä... Light and spring colors...



Hovikuvaaja kysyi heti "Missä sun luuta?" kun näki nämä itseotetut kuvat... Miesten ja lasten suusta kuulee aina totuuden...:) Valokuva onneksi ei näytä tulevaisuutta, mutta minusta ehkä tulee vanhana juuri se kurttuinen ja  äkäinen kissojen kanssa asuva mummo... Luuta vaan mukaan ja menoksi!



Taas tämä sama neuletakki ja "vaarinpaita" pääsivät kuvaan, ne on vaan niin mukavat ja keveät. Neuletakin ohella kuvassa näkyvästä sydänkorusta on tullut lemppari. Se on päässyt käyttöön tosi paljon tänä keväänä ja kesänä. Taas maanantai, viikonloppu meni yhdessä humauksessa, monessa kodissa varmaan juhlittiin erilaisia valmistujaisia ja koulun loppua. Kesä edessä ja ylioppilailla edessä aika jollain tarvitsee suunnitella vähän tulevaisuutta. Sää saisi olla hieman kesäisempi, täksi päiväksikin jo taas luvattiin kesäisempää säätä, mutta aika koleahan tuolla on. Kyllä se tästä vielä kesäksi muuttuu! Alkoiko jollain jo loma tällä viikolla? Mukavaa alkanutta viikkoa.

Hubby asked if I forgot my broom somewhere when he saw these pics. Very funny! Same favourite cardican and my new favourite piece of jewelry in these pics again. I like this big heart shaped necklace even thought its not very fashionable. Its kinda simple and goes with the simple outfit. Its monday again, have a good week!

17 kommenttia:

  1. Miehet... ;) Tuo koru on kyllä tosi nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Miehet on silti niin ihania...:D Ei kahdenkymmenen vuoden jälkeen enää haittaa tuollainen noita-akka hellittely.

      Poista
  2. Mitä ne miehet nyt sellaisia ...? Ihanan vaalean kepeää , kaunis tuo sydän ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Hovikuvaaja saa rauhassa minua vihjailla noita-akaksi...:) Huumorillahan se, mutta auta armias jos joku sanoo että "eukko"! Mikähän siinäkin muuten on että naisista on niin monta vähän rumaakin nimitystä ja miehistä paljon vähemmän?

      Poista
  3. Höh noita miehiä! Raikkaan vaalea asuhan tuo on ja koru on oikein sievä.

    VastaaPoista
  4. ♥ ihana asu, ihana nainen! ja kissakin on söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Kisu on pieni mutta pippurinen! Olisi tosi hyvä noita-akan kissa...:)

      Poista
  5. Voi miehet miehet :) Kaunis kokonaisuus ja ihana kaulakoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Miehet ovat aina joskus heränneet vitsi suussa...:)

      Poista
  6. Hei Luuta-Leila! :-)
    Hovikuvaajalle huutia - toinen on itsensä kauniiksi tekevissä maanläheisissä väreissä,
    EI MITÄÄN SYYTÄ alkaa luuditella!
    Mun silmään olet ominmillasi juuri noissa väreissä, pehmeissä lämpimissä väreissä,
    ne tuo tietyn rauhallisuuden koko karmaan.
    Risuja annan kyllä, olet luvattoman huonosti viime aikoina kertonut mistä mikin vaate on hankittu,
    vaikkei olisi uusi hankinta olisi kiva tietää merkki. Olen itse useinmiten tosi huono shoppailija,
    ja kaikki vinkit vastaanotetaan! :-)
    Sitten kehun - viikon ulkomaiset blogit-linkit on olleet kivaa luettavaa, tykästyn erityisesti niihin
    joita alustat sanoilla "omintakeinen", ”eri meininkiä”… sea of Shoes:sissa mm. ihania värejä,
    yltäkylläisyyttä ja minimalismia samassa paketissa ja upeita kenkiä.
    Ja viimeiseksi haaste; seuraavissa 5 postauksessa joku uusi poseeraus, ei saa laittaa oikeaa kättä lantiolle ja vasenta alas,
    olet jäänyt siihen jumiin. Linkittämissäsi blogeissa paljon vinkkejä ja inspiraatiota, me kaikki sinua seuraavat halutaan nähdä kun laitat itsesi likoon uudella tavalla! :-)

    Lav juu,
    kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai Luuta-Leila...:D Kuule sisko, vaarinpaita on täältä http://www.ellos.fi/ellos-casual/pusero/415100?N=1z141poZ1z13yltZ1z141o8Z1z141o7&Ns=RankValue2|1&Nao=2&selArt=341446, ihana, ei välttämättä edes tarvitse silittää, olen käyttänyt ihan suoraan pesusta (älä linkoa täysillä kierroksilla niin pysyy sileänä) ja on ihan sun näköinen paita, yritin katsoa kokolappua, piti ottaa hovikuvaajan lähilasit kun oli niin pienellä (kiva tulla vanhaksi ja sokeaksi) ja luulen että mun on 48 eli olen taas ottanut reippaan koon! Pienempikin riittäisi mullekin, mutta kun ajattelin että pellava/puuvilla kutistuu... neuletakki Repeat (Hullareilta haalittu) ja sydän Esprit. Ja juu olet oikeassa (taas) asento on aina sama... korjataan asia. Sea of Shoes on musta ihan yliveto, kuvat on NIIN kauniita! Niitä voisi katsella loputtomiin.

      Poista
  7. Ihan täytyi miettiä, että mikä luuta...pitkät piuhat ;) Ei tuo kisumisu niin paljon akan kissaa muistuta kuvan pääkohteesta puhumattakaan :) Ihanan kesäinen asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ja Sohvi voi näyttää kiltiltä ja onkin sitä kaikille ihmisille, mutta osaa olla melkoinen noita-akan kissa! Se nimittäin rankkaa minkälaiset koirat meille saa tulla kylään ja mojauttaa surutta nassuun niitä joista ei tykkää...:D

      Poista
  8. Kaunis värimaailma noissa vaatteissa. Onko tuon kissan etupää mustavalkea ja takajalka ruskean kirjava? Vai enkö osaa katsoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RomanticLady<3 Kissa on on monivärinen, väritys on nimeltään kilpikonna valkoisin merkein ja toinen takajalka on tosiaankin ihan vaaleanruskea, enemmänkin on sitä vaaleanruskeaa toisella puolella joka ei näy kuvassa. Väri esiintyy lähestulkoon pelkästään tyttökissoilla...:) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. kiitokset selvennyksestä! Meillä muuten typykkä (18 v ja asuu omillaan) ottaa eläinsuojasta jonkun huostaanotetun kissan. Sinänsä ihan kiva, on kuin kissamummoksi tulisi :)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)