perjantai 13. kesäkuuta 2014

Sateisen päivän asu - Rainy day outfit

 




Miksei synkkänä sadepäivänä kukaan pue päälleen mintunvihreää tai vaikka valkoista? Sateella on joku ihmeellinen psykologinen vaikutus pukeutumiseen, ei vaan tee mieli laittaa päälle kirkkaita värejä. Luulisi että juuri synkkänä päivänä sitä haluaisi jotain väriä päivää piristämään, mutta ainakaan minulla se ei toimi niin vaan juuri päinvastoin. Päivän asu ei voisi olla yksinkertaisempi. Valkoista, mustaa ja farkkua. Sama toimi ravintolailtojen asuna muuten 80-luvulla. Farkkuina vaan oli silloin bootcutmallliset Lewis 501:set ja jalassa joko mustat korkkarit ja bootsit. Paidatkin oli vähän eri mallisia. Voi niitä aikoja...

Onneksi on perjantai ja viikonloppu edessä! Satoi tai paistoi niin minä aioin ottaa tämän viikonlopun nauttimisen kannalta. Paljon lepoa, kotitouhuja, hyvää ruokaa ja aikamoisen kokoinen laatikko käyttämättä jääneitä vaatteita taas menossa kirpputorille. Mitä viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Sadepäivien hämäränhyssyä vai jotain riehakkaampaa? 

Lauantain blogilinkki tulee tässä Diary of a Southern Belle josta löytyy kuvankauniin Candyn hauskoja ruokareseptejä, vähän perhe-elämää ja räväköitä asuja. Oli muuten herkullisen näköisen pancakes annoskin mansikoilla. Nam. Mukavaa viikonloppua!

 P.S. Tervetuloa lukijaksi Ritva<3

Why we dont wear bright colors on a rainy day? There is some psychology behind that but I dont know what it is? You just dont feel like bright kind of colors day on a rainy day. I wore the most simple there is; black blazer, white shirt and denim. It worked in the 80s and it still works...:) The difference is that in the 80s I wore only Lewis 501 jeans and refused to wear any other jeans. Often with boots. Oh those were the days...
Have a Good Weekend! Saturday link is above.

14 kommenttia:

  1. Myönnän, että kuulun tuohon synkkänä päivänä synkkään asuun -pukeutujiin. Komppaan myös tuota -80-lukua eli saman ajan suuntauksia taitaa edelleen näkyä pukeutumisessani aika ajoin. Relaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Samaa sarjaa minäkin , mutta eilen oli kyllä poikkeus ;) Vaaronpaita tuota kuitenkin kivasti piristää , ei liian synkkää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asukuvia siis tulossa??? :) Mielenkiinnolla odatan mitä pirtsakkaa rouva on keksinyt. Vaarinpaita on ihan lemppari, täytyy varmaan hankkia kohta toinen ennenkuin tämä kuluu puhki...:D

      Poista
  3. Samaa sarjaa täälläkin - säät vaikuttavat kyllä pukeutumiseen! No, minun värinihän ovat muutenkin noita tummasävyisiä, mutta sitä voimaväriäni punaista en sentään minäkään osaa sadesäällä käyttää;)
    Rentoa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muuten kun mainitsi tuon voimavärisi punaisen niin tuli mieleen että ennenvanhaanhan oli tosi paljon punaisia sadevaatteita ja sateenvarjoja! En muistanutkaan. Oli punaisia kumisaappaita ja punaisia sadetakkeja... Mihin lie tuo suuntaus hukkunut vuosien varrella! Rentoa viikonloppua myös sinne<3

      Poista
  4. Kivan rento asu, blaiseri tuo kokonaisuuteen ripauksen virallisuutta.
    Olen mustan, harmaan ja hiekan suurkuluttaja vaatteiden väreissä. Koruilla vaihtelen fiilistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiekka, musta ja valkoine taitaa olla munkin lempparit. Joskus aina pitää olla kyllä vähän väriäkin, varsinkin nyt kesällä. Jotenkin se vähän piristää. Musta, harmaa ja hiekka on kyllä ikityylikkäitä värejä!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jep, joskus "keep it simple" on ihan hyvä ohjenuora! Mukavaa viikonalkua sinne!

      Poista
  6. Minä olen pidempään jo kiskonut harmaata ja sinistä ylle... onhan se kyllä, aavistyksen verran tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä huijaat...:D Sun siniset ja harmaatkaan ei ole koskaan tylsiä! Se harmankirjava huivikin on tosi kaunis<3

      Poista
  7. Kiva tuo asukokonaisuus!
    Toi on kyllä ihan totta, tuo synkän päivän synkät asut. Ainoa väripilkku mulla on oranssi sateenvarjo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun jollain on jotain pirtsakkaa! Kiva kun löysit tänne kommentoimaan, mukavaa viikkoa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)