torstai 29. toukokuuta 2014

Luonnonkuituja ja neutraaleja värejä - Natural fibres and summer neutrals...








Sadetta pidellessä ja vatsataudista toipuessa asumuisteloita viime maanantailta. 
Asuna neutraaleja värejä ja luonnonkuituja; puuvillaa ja pellavaa. Ryppykammoisen kauhistus tottakai, mutta minulle, joka suurimman osan päivistä viettää toimistolla asiakkaita tapaamatta huoleton ja mukava työasu. Jostain syystä olen etenkin tänä vuonna tykästynyt tälläiseen epätasaisen näköiseen puuvillaan, joka siis näyttää vähän ryppyiseltä, ikäänkuin samanlainen pellavasta tehty t-paita. Tuntuukin vähän samanlaiselta. Ilmavalta ja viileältä. Kengät menivät vaihtoon kesken päivän, sandaalit ovat toimistoon vähän liian viileät, baltsuissa on sekin hyvä puoli että kulkevat kätevästi mukana laukussa eväiden kanssa, eivätkä juurikaan vie tilaa. Viime aikoina yksi pari on melkein joka päivä matkustanut mukana.


T-paita on tämän kevään hankinta työpuseroksi ja siinä on tuollainen valkoisella kirjottu pöllön kuva. En ole sitä vielä pessyt, joten nähtäväksi jää miten tuollainen epätasainen puuvilla käyttäytyy pesussa. Vastaavanlaiset pellavapuserot ovat selvinneet pesusta kyllä ihan siivosti.

Ihanaa kun on pyhä taas keskellä viikkoa. Täällä se tuli ihan oikeaan aikaan kun tiistai ja keskiviikko menivät vatsataudissa. Olipa ihana saada tänään aamupalaa kaikessa rauhassa vatsan kummemmin murisematta. Sadekaan ei haittaa kun olo tuntuu terveeltä ja kaapissa on riittävästi sadevarusteita! Mukavaa Helatorstaita sinne ruudun toiselle puolelle, kohta se kesä taas palaa takaisin!

Here is some outfit pics from the beginninig of this week when it was still warm and so sunny. Natural fibres and summer neutrals. This summer I have a thing for all kinds of wrinkling natural fibres. Cotton and Linen are my absolute favourites. Just perfect for hot summer days in the office when you are not meeting any clients. Soft comfortable and easy to wear. Seems that its going to be a while untill we can enjoy the sunny days again, its so chilly and rainy here right now that the next posting will probably be about clothes for a rainy day... Its a bank holiday today and Im enjoying being well again after suffering from stomach flu the last couple of days! Never mind the rain, we can always remember the past sunny days!

13 kommenttia:

  1. Ihana vaalea keväinen asu , tykkään :) nyt täytyy kyllä todeta , että olet hoikistunut hurjasti , sutjakka mimmi :) blogin nimi taitaa olla historiaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki, tykkään vaaleasta ja luonnonväreistä. Taitaa olla se kaikkein omin värimaailma. Blogin nimi kyllä pysyy hoikistumisesta huolimatta, nimittäin leveys ei ole se ainoa XL kriteeri tässä huushollissa kun hartioissa, mahassa ja pituudessä löytyy mittaa...:D

      Poista
  2. Onpa ihastuttava asu ja harmoninen, mutta raikas väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
  3. Voi ihana asu! Pellava on niin ihana materiaali <3

    VastaaPoista
  4. Ihana paita... ja sä näytät kyllä niin freshiltä nykyään... olen sen sanonut jo aiemminkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiju! Kunpa vaan mielikin pysyisi aina freshinä!

      Poista
  5. Kiva maanläheinen asu! Samaa mieltä kuin maiju, mitä sä olet tehnyt? Värjännyt tukkaa, laihtunut...? Olet siis kovasti eduksesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, vähän laihtunut talven aikana, mutta hiukset on kyllä harmaantuneet...:D Toisiko ikä jo charmia? Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)