keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Trevlig första Maj... sanoo ruotsalainen




Jotenkin se kuulostaa paljon kauniimmalta kuin Hauskaa Vappua tai Klara Vappen, mutta makuasioitahan nuo ovat. Vappua kohti mentiin töissä superkiireellä ja kuun viimeinen päivä on aina kaaos, joten vapun aatto meni rauhallisesti kotisohvalla nauhalle kertyneitä "Koston" jaksoja katsellessa. Olo oli niin poikkinainen että kaikki vapun juhlinta oli kertakaikkiaan liikaa vaadittu. Vaan hyvä Vappu se on Vappu kotisohvallakin. Nyt on jo toukokuu ajaltelkaas! Ja montaa ajatusta kesävaatteille en ole suonut, mutta H&M:ltä löytyi tämä kiva pitsihame, joka lyhykäisyydestään huolimatta oli viikolla työasuna pitkän neuletakin kanssa. Ajattelin käyttää myös lyhyemmän neuleen kanssa. Ja ehkä bleserinkin. Mitäs tykkäätte? Minusta kivan tyttömäinen kevennys kevääseen! Tänään alkaa kevät!



Its Finnish Labour Day today (at least I think that is the closest day you can compare this bank holiday today with) and it finally starts to look like spring! The sun is shining and this week I wore my new spring skirt I just bought from H&M. I like the girly look of it!

2 kommenttia:

  1. Kivan keväinen on! Ja noiden säärten kanssa kelpaa pitää lyhyempääkin hametta!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kivan keväinen fiilis tuli, hameet on kivoja, pitäisi pitää enemmän. Saisi vähän vaihtelua pukeutumiseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)