lauantai 11. toukokuuta 2013

Perjantain asu...

Tuntuu ettei vielä osaa suhtautua siihen että kesä on ikäänkuin alkanut. Sää vaihtui kuin salama kirkkaalta taivaalta, enkä oikein pysy perässä. Välillä kuljen vielä nilkkureissa kun tuntuu että onkohan tuo nyt varmaa että voisi tareta muissa kengissä. Sama koskee puseroita, kaikkia kesäpuseroita en ole vielä edes kaivanut esille. Pitäisi kai petrata vähän nyt viikonloppuna. Perjantaina oli kuitenkin pakko laittaa jo kesäisemmän väriset farkut ja bleiseri. Sentään. Aurinko paistaa täällä täydeltä terältä, joten ny puutarhaan, jossa tuli jo eilen illalla kitkettyä ensimmäiset rikkaruohot! 

Lisäys: Katsokaapa kun korot tuovat lisää ryhtiä asuun, baltsut on ihania, mutta tämä asu lässähtäisi heti toisentyyppiseksi! Vaan minkäs teet? Ei voi koko kesää (kai) kulkea nilkkureissa. 


Aurinkoista äitienpäivää ja viikonloppua kaikille!


Im not really sure its summer, so most of my summer shoes and shirts are still somewhere hiding. Maybe its time to get them out this weekend! Its sunny and nice Saturday so first Im up to the garden to do some weeding! Have Sunny and Beautiful Mother´s Day weekend!

4 kommenttia:

 1. Upean värinen tuo sun bleiserisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Bleiska onkin todellinen kesäilo! Kerrankin jotain väriä myös tässä koossa!

   Poista
 2. ♥ värit sopivat sulle tosi kivasti! Hyvää Äitienpäivää myös sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)