perjantai 3. toukokuuta 2013

Casual Friday... päivän asu


Päivän asu oli todellakin casual. Raitapaita pitkän neuletakin kanssa. En ole mikään varsinainen raidan ystävä, joskus sitä tulee toki käytettyä ja viime kesäisen beige/valkoraidallisen puseron pois antaminen kutistumisen vuoksi harmitti, koska se oli raidaksi aika hillittyä. Tämä Espritin raitapusero on yhtälailla vähän hillitympi ja minusta tämä samaisilta sivuilta saatu idis yhdistää raitaa näin oli minulle mieluinen. Mitä mieltä raidoista siellä ruudun toisella puolella? Raidat taitavat olla kuin kevät, tulevat joka vuosi uudelleen ja uudelleen. 


Ihanaa viikonloppua kaikille!


Casual Friday with stripes. Im not really a stripe person but this shirt is a bit more subtle and therefore more to my taste. Thank God its Friday! 

Enjoy your Weekend!

10 kommenttia:

 1. Minä en varmaan saa ainakaan tänä kesänä vielä raidoista tarpeekseni. Raita villitys iski pari vuotta sitten ja sillä samalla tiellä ollaan edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se! Musta raidat on aina superkivoja muiden päällä ja katselen niitä kadehtien, mutta itsellä näyttää vähän oudolta...? Ehkä en vaan osaa yhdistää niitä oikein?

   Poista
 2. Kivan rento kokonaisuus, jotenkin tulee veneet mieleen noista raidoista ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyrr... Näin kylmällä minua ei saisi veneeseen, raidossa eikä ilman...:D Taitaa olla siellä jo vähän kesäfiilistä? Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Raikkaan näköinen kokonaisuus. Sopii sinulle. Minulla kyllä raitaa käytössä nykyisin läpi vuoden - kun ensin taistelin pois mielestäni sen hokeman, että raidat lihottaa;) Ei haittaa, antaa sitten lihottaa!
  Aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus. Tykkäsin tästä kombosta kovasti. Raitojen käyttö on vaan vielä vähän opettelussa. Lihottaa ja lihottaa. Niin minäkin aina ajattelin, mutta taitaa riippua enempi vaatteen mallista. Vaan joskus tuntuu että laittaa mitä vaan päälleen niin aina lihottaa...:D Aurinkoista viikonloppua sinne myös!

   Poista
 4. Raitoihin hurahtanut ilmottautuu :D Ihan keskitalvella en juuri raitoja käytä, mutta kun kevät tulee, huomaan pukeutuvani raitoihin yhä useammin. Kaunisja raikas asukokonaisuus sinulla ja punavalkeat raidat sopivat sinulle hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Keväällä se pieni raitapoikanen tosiaan täälläkin iskee kun niitä näkee joka paikassa. Tosi kauniita talvineuleitakin on ollut viime vuosina monela merkillä, mutta en vaan vielä oikein osaa ajatella niitä omassa kaapissa. Tyydyn kadehtimaan muiden päällä...:)) Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 5. Hyvä yhdistelmä. Itsekin juuri Dahlialle jossain vaiheessa kommentoin samaa, että en ole raidan ystävä, enkä siksi sitä yleensä käytä. Sitten kun olin sen sanonut niin samana päivänä törmäsin Lindexissä sellaisessan raitapaitaan, jonka saatan vielä ostaakin.... Siihen oli miehustaan yhdistetty vähän bling blingiä...ja se oli NIIN mua ;)

  VastaaPoista
 6. Heheh... taidan tietää mitä paitaa tarkoitat! Olen katsellut sitä itsekin vähän kadena, niissä vaan ei koko riitä...:D Se olisi kyllä NIIN sua!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)