perjantai 17. toukokuuta 2013

Teemu tavallinen...


Arvatkaapa mitä hovikuvaaja tänään sanoi kun tulin töistä kotiin ja kysyin että otetaanko asukuvia? Mokoma kehtasi sanoa ettei kyllä tänään oteta kun olet niin "Teemu Tavallisen" näköinen...:D Eikä sitten ottanut. Oli mulla sentään töissä ollut bleiseri päällä mutta enhän sitä autossa enää kotimatkalla jaksanut pitää, niinpä olin sitten "Teemu Tavallinen" ja jäitte tällä kertaa ilman perjantain asukuvia! Lisäksi tähän ohjelmaan on tullut jokin ihme päivityskummajainen, jonka vuoksi kuvat ovat julkaisuvaiheessa epätarkkoja! Se alkaa jo olla hiukan ärsyttävää. Pahoittelen kuvien laatua. Toivottavasti ongelma häviää jossain päivityksessä!


Tässä kuitenkin muutama kuva viikon varrelta, ilmeisesti ne eivät hovikuvaajan mielestä olleet sitten liian tavallisia...:D Joten asukuvien kera:


 Tavallisen Ihanaa viikonloppua!


Guess what I heard today coming home when I asked to be photographed in todays outfit? I looked too ordinery said the photographer and refused to take any pics of me...:D Well, anyway, here are some pics from this week! Have a Wonderful Weekend!

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen Teemu Tavallinen - ja yleensä mä olen töistä tullessa niin puhki, että ne asukuvat jäävät ottamatta kokonaan;)
  Sinne myös - mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhästyneet kiitokset! Juu, töistä tullessa on kieltämättä aika poikki, mutta yritän aina muistaa asukuvat kuitenkin.

   Poista
 2. Hih, hih... Mun hovikuvaajani kysyi tänään kun pyysin pumppaamaan mun fillarin renkaat, että tarvitseeko kotimannekiinista ottaa sitten myös kuvat? No tarvitsihan ne ottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh...Kyllä ne sitten saa hupia meistä! Hyvä niin, olisi aika puuduttavaa joka päivä jalustan kanssa pelata!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)