torstai 9. toukokuuta 2013

Omituisia asuja viikon varrelta....


 "Karkkipäivä" koostuu Elloksen bleiskasta ja farkuista, mustista nilkkureista, H&M:n neuleesta ja Pieces:n huivista. Tämä oli ehdottomasti viikon paras asu!

Kun aloittelin tätä blogia, lupasin näyttää sekä huonot asuvalinnat, että hyvät asuvalinnat. Tähän kiireiseen viikkoon on mahtunut molempia.... Kaikki vähintäänkin omituisia. Voisin vedota vaikka siihen, että viikko on ollut kiireinen ja 2 kolmesta aamusta nukuin pommiin ja ajattelin itsekseni raahatessani aamulla mukana autolle duunin kannettavaa, eväs- ja tarvikekassia, suurta käsilaukkua aamulla ennen kuutta, että jos joku vielä tähän trendikkäästi lisää lattemukin käteen ja suorituu siitä tyylikkäästi niin onnea vaan! Sitten meillä on vielä tietysti lisäksi pihalla ajoportti, eli ensin pitää pakkautua autoon kamoineen päivineen, peruuttaa se sievästi nurmikolle, koittaa lähteä siitä ilman että nurmi lentää, ajaa portille, pompata ulos, avata portti, pompata takaisin autoon ja ajaa se portista ja taas pompata ulos ja sulkea portti ennenkuin on valmis edes lähtemään aamuliikenteeseen. Tämä viikko on ollut muutenkin jotenkin käsittämättömän sählinkinen. Kaikki asukuvatkin on hovikujaavan ottamia pitkän päivän jälkeen, joten mitään kovin freesiä näissä ei todellakaan ole! 
Seeprakengät ja musta hame oli toistaiseksi vain kokeilu, vielä en ole tuossa asussa julkisesti kulkenut. Hovikuvaajan mielipide oli aika tyrmäävä siltä osin...:D Minusta ne ovat hauskat kengät 7 euron tarjouskengiksi ja aion hyödyntää ne vielä jossain asusssa!


When I started this blog I promised to show both good and bad outfit choices. This week has been full of at least very weird outfits. It might have something to do with the fact that 2 out of 3 mornings I overslept and was really in a hurry draging large handbag, laptop and second bag doesnt make any morning too easy. If someone manages to add one cup of latte with that and still look trendy, just try! Well, anyway here are some outfits from this week. Judge yourself what you like and what not!

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäisen kuvan kokonaisuus on ihan loistava! Minusta ainakin. Ja nuo seeprakengät ovt ihan huiput!

  On jotenkin lohdullista kuulla, että en ole ainut joka on mennyt tukka putkella paikasta toiseen koko viikon (ja menen vielä loppuviikonkin). Asukuvia täällä ei edes ole keretty niin paljon ottamaan vaikka tarkoitus on ollut hyvä, onneksi viime viikonloppuna tulikin kuvailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! On ollut kyllä raskas viikko. Onneksi on muutama vapaa, vaikka perjantai olikin taas töitä! Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Karkkipäivässä on ihanan hempeät sävyt ♥ Seeprakengät aiheuttavat ristiriitaisia tunteita- voisin kuvitella ostavani ne , mutta empiväni niiden käyttöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat juttu! Vaan kyllä seeprat vielä käyttöönn pääsevät... joskus. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)