torstai 23. toukokuuta 2013

Asu huivin mukaan...

 


Tämä aamu oli hiukan poikkeuksellinen, yleensä valitsen kyllä huivin asun mukaan, mutta nyt oli pakko tehdä toisin päin, koska aamullla kun heräsin oli kaulajänteet jumissa tämän viikon omalaatuisista työasennoista johtuen (meillä on nimittäin tuplamiehityksiä työpisteissä kesälomasijaisten opettamisen vuoksi). Kaulassa oli oikein nestepatti, joka onneksi lähti häviämään aamun mittaan. Oli kuitenkin pakko valita suuri ja lämmin huivi. Musta bleiseri tuntui olevan ainoa, joka sen kanssa sopii. Olen jotenkin jumiutunut nyt näihin denimin värisiin farkkuihin, tuntuu että tumma sininen on vähän jo synkkä kesään ja vaalea on sitten liian vaalea. Ja sää ei vielä suosi pellavahousuja, ne on se toinen kesän suosikki. Sitten kun on oikein lämmin. Mitä suosikkihousuja teidän kaapissanne odottaa kesää? Huomenna on onneksi jo perjantai ja viikonloppusuunnitelmat vähän muuttuivat ja tiedossa on rentoa oleskelua kotona ja hyvää ruokaa ja kenties grillaamista pihalla. Joko teillä on viikonloppusuunnitelmat valmiina?Todays outfit was chosen by the scarf. I had a sore neck so I needed a big and warm scarf so black seemed to be the best choice with this scarf. For casual work outfit I have been using these same denim blue jeans a lot. Dark denim just seems a bit too dark and official for a summer outfit! Its allready friday tomorrow and my plans changed a little so now I have a perfect chance to spend time at home and in the garden and maybe some barbique! What are your plans for the weekend?

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti olo on parempi.
  Pellavahousut on kesällä ihan ykköset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se olo siitä onneksi koheni! Pellavahousut on ihan kybät! Mokomat vaan kuluvat ajan mittaan...:D Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ohhoh, onpas sinun kaulasi ärtynyt kunnolla! Toivottavasti on jo parempi.
  Ja minulla ykkösiä ovat tällä hetkellä kaikki housut, mitkä joustavat - valitettavasti kaapissa olevat muutamat pellavahousut eivät sitä tee - ilkimyksiä ovat, kun ovat vielä talven aikana kutistuneetkin;)
  Ihanaa viikonloppua sinne ja aurinkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olo on jo paljon parempi! Huomasin saman kutistumisilmiön omissa pellavahousuissani....:D Onneksi löytyi myös yhdet jotka olivat liian suuret viime kesänä! Sitten meillä oli käynyt myös toisenlainen kutistumisilmiö! Minä olin kutistunut pituudesta, yhdet pellavahousut (siis sata vuotta vanhat) pitää lyhentää! Laahaavat mokomat maata korkkareidenkin kanssa?! Hyvää viikonloppua ja aurinkoa sinne myös!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)