perjantai 26. huhtikuuta 2013

Loppuviikon asut... kevättä väreissä

Kerrankin voin sanoa olevani tyytyväinen muutamaan asukokonaisuuteen tältä viikolta. Tätä bloggaushommaa tehdessä kun itsekritiikkikin kasvaa nimittäin huomattavasti ja yleensä asut haluaisi nähdä mieluummin jonkun muun päällä, jotta ne olisivat enemmän edukseen. Viikko on ollut kiirettä täynnä, kuten aina, tänäänkin nukuin onnellisesti pommiin, söin kaurapuuron seisaalleen puolipukeissa ja juoksin ovesta ulos muistellen että tuliko kaikki tarpeellinen. Ja tavaraa oli kuulkaa paljon kun tänään oli minun pullavuoroni, eli olin leiponut työkavereille kakkua edellisenä iltana! Päivän asuna tänään oli tuo korallin värinen bleiseri jonka haalin Ellokselta aikaisin keväällä yhdessä mintunvihreän kanssa ja Henkkamaukan alesta click haalitut keväiset nilkkurit. Tykkään nilkkureista, tosin otin numeroa suuremmat ja ne olivat hyvän kokoiset ja onneksi niin edulliset ettei kauheasti harmita jos aralle värille sattuu jotain.
Jossain vaiheessa viikkoa olin kaivanut vanhan neuletakin esiin, joka oli ollut odottamassa purkaantuneen sauman korjaamista koko talven! Sain sauman viimein korjattua ja neuletakin käyttöön ja olo oli kuin uudessa vaatteessa pitkästä aikaa. Malli on aika edukseen kilojen suhteen. Ja korot tuovat tähänkin asuun ryhtiä.

Kahtena aamuna tällä viikolla on vielä ollut auton tuulilasi aamulla jäässä! Toivottavasti sunnuntaina lämmin sää vihdoin vähän meitä hellii!
 Ihanaa viikonloppua!I really enjoyed couple of outfits this week. Old very feminine cardigan and my new jacket with so beautiful and sunny color. Have a Great Weekend!
6 kommenttia:

 1. Kivan keväinen väri bleiserissä!
  Mekin nukuimme tänään pommiin ja päivä oli sitten sen mukainen ;-D
  Onneksi on viikonloppu aluillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pommiin nukkuminen on kyllä lähes varma tapa saada aikaan kaaospäivä...:D Hauskaa Vappua sinne!

   Poista
 2. Ihanan värinen bleiseri! Tykkään! <3

  Onneksi on viikonloppu, täällä ainakin mentiin haipakkaa viikko, voi kuukahtaa hyvin sohvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli sen verran haipakkaa viikonloppukin että Vappu meni sohvalla, mutta onneksi tänään aurinko paistaa ja on kaunis vapaapäivä! Hyvää ja Kaunista Vappua!

   Poista
 3. Nainen - miten monet nilkkurit sulla on?!
  Enemmän kuin laki sallii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon hamsteri...:D Mulla on samanlaiset tummanruskeat talvinilkkurit kuin mun ihanalla sielunsiskolla, kahdet mustat kirpparilta ostetut, toiset talveen ja toiset syksyyn, sitten ruskeat ihanat syysnilkkurit joita väijyin varmasti 1,5 vuotta ennenkuin tulivat Elloksessa sellaiseen aleen että ostin ne pois (ovh. 149eur -> alenalenale ja maksoin niistä 40 euroa...:D) Ja sitten nuo HenkkaMaukan uudet... Voiko niitä olla koskaan liikaa? Joko pakkasit omat Eccosi kauniisti talvea odottamaan???? Fyllit sisään ja nilkkatuet ja sitten kauniisti laatikkoon!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)