maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jungle fever...päivän asu 15.4.


Juuh, tämänmoisissa vetimissä mennä viipotettiin tämä päivä. Leopardihuivi ja maastonvihreä pusero bleiskan alla. Eilen siis urakoin ne kuuluisat "välikausitakit" esiin ja kevät- ja syysnilkkurit kuosiin ja blankkiin. Vaan kuinkas kävi vaikka parsin takkia jo illalla? No, tietty heti aamulla putosi nappi, ja koska oli pakkasta laitoin tietysti saappaat sen sijaan että olisin päässyt menemään kauniissa nilkkureissa töihin! Meidän piha on siis NIIN JÄÄSSÄ vielä että joku aamu olen varmaan koivet ylöspäin siellä parkkipaikalla... Ja arvatkaa laitanko näistä suuresti rakastamistani nilkkureista yhtään paria huomenna töihin? No en tietenkään, koska huomenna sataa vettä! Laitan sen sijaan kumisaappaat. Suuret kiitokset sille bloggarille (kuka hän ikinä lieneekään), joka teki kumisaappaista taas salonkikelpoisia ja muodissa olevia. Niinpä saan hyvillä mielin lompsia mukavissa Huntereissani huomenna töihin. (Saattaa tietysti iltapäivällä kun ei enää sada, herättää pientä ihmetystä...no, mitäs pienistä!) 


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


I finally put away my warm winter coats and joined the crowd wearing something else for a change. I was frosty and slippery in the morning so I just had to wear boots! And tomorrow Im not going to wear any of my ankle boots either since its going to be raining. Im going to work in my GREEN rubberboots!

4 kommenttia:

 1. Meilläpäin alkavat kadut jo olla sulat - ja jopa meidän etupihakin (takapihalla on kyllä vielä täysi talvi - rinteessä asutaan), joten täällä näkee jo kävelykenkiäkin. Itse kuitenkin vetäisin aamulla jalkaan maiharit - ja huomenna varmaan ne kumpparit;) - lätäköiden yli hyppiminen tällä iällä on sen verran hauskaa - katselijoille - ei niinkään itselle, että suosiolla kumpparit kehiin!
  Tyylikkään näköisenä olet taas kerran!
  Oikein hyvää viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt alkaa olla vähän parempi, vaan piha on märkä ja rapainen vielä. Ei ihan kävelykenkäkeli vieläkään täällä! Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Nyt pitäisi löytää jotkut tosi vetävän näköiset kumpparit, jotka huomattaisiin. Hakusessa on jotkut oikein pirtsakat. Jos sistä ottaisi näistäkin ilmoista oikein kaiken irti ja piristäisi itseän edes kivoilla saappailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut minusta tarjouksessa vähän siellä täällä sellaisia pirteän värisiä kumppareita, joissa on nauhat! Kivoja kerrassaan, vaain ei sovi mun paksuihin pohkeisiin mutta tuollaisille normaalipohjeisille kyllä...:) Ihanaa alkanutta aurinkoista viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)