keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Reality bites...ja joskus suoraan ahterista sanon minä! Heti kun kerskuin kuinka olen tuolla lenkeille lomalla hikoillut hullun pitkillä lenkeillä niin siihen päällehän piti sitten tietty ottaa pienet nuhakuumeet taas! Täällä sitä on hipsuteltu ja toivottu ettei lenkeistä ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Huomenna töihin ja lääkäriin (kun ovat samassa paikassa siis). On vaan niin omituista kun ei pysty mitään tekemään kun heti hengästyy ja hiki virtaa ja maailma pyörii päässä ja kuume vaan jurputtaa paikallaan ensimmäisen liskojen yön jälkeen. Että näin meillä! Vähän sentään toi tänään lohtua että pyjamanhousut mätsäsi edes yläosan kanssa ja uutta lipastoa olen tuunannut kun en osaa päättää mitä siinä päällä asuisi? Tästäkin apteekkarin lipastosta jää hieman nolo muisto kun jo sitä koottaessa löin sen kulmaan pääni niin että veri lensi ja huomenna joudun sitten kysymään lääkäriltä että kun nyt on vaan arpi enää ja päähän jäi sen kohdalle kuoppa, etteihän pieni kuoppa kallossa haittaa??? Aika noloa.

6 kommenttia:

 1. Onpas sinulle sattunut ja tapahtunut....
  Rauhaisaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista ja rauhaisaa loppuviikkoa! Kurjaa tommoinen kuume joka ei ymmärrä mennä pois.

  VastaaPoista
 3. Onpas harmillista, että kuume vaivaa. Yritähän saada levättyä ja oikeat rohdot siihen. Eikä haittaa se kuoppa siellä kallossa - nim.merkillä monta kuoppaa kallossa;)
  Parempaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ei kuulemma haittaa kuoppa tosiaan sanoi lääkäri, rasvakudosta on kaiketi kallossakin niin paljon että siinä se kuoppa vaan on! Ja minä kun kuvittelin että kallo olisi ollut kehon rasvattomin paikka!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)