sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Karvaliivi livenä...


"Hei missä mun ratsupiiska on?" voisi olla tämän blogin otsikko...:D 

Olin kuitenkin asiallinen ja nimesin sen karvaliivi livenä-otsikon alle. Ettei tule sanomista. Nämä kuuluu niihin kuviin jotka siis on otettu kompaktikameralla ja punaisten silmien korjaus on vähän sitä sun tätä ja kuvat hymyilytti itseäkin. Onnistuin olemaan tuiman näköinen kuten asukokonaisuuden henkeen kuluu vai mitä sanotte? 




Tässä siis Henkkamaukalta hankittu karvaliivi livenä. Tykkään siitä toisaalta, toisaalta siitä lähtee vähän karvaa. Olen kahden vaihella. Jää vai palautanko? 



Toisaalta mustan kanssa, vau!




"Here is the fake fur vest live. Im not sure if Im gonna keep it or return it? What do you think?"

10 kommenttia:

  1. Tuo karvaliivi ainakin näyttää hyvältä ja lämpimältä! Sekä asu ykkösessä että kakkosessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Vähän vielä emmin sen kanssa. Onneksi tässä on vielä aikaa päättää. Se hyväpuoli nettiostoksissa on ettei niitä tarvitse päättää viidessä minuutissa...:) Olen kovin huono tekemään äkkinäisiä hankintapäätöksiä.

      Poista
  2. Piipahdan täällä aina katsomassa miten voi olla ihminen asiallinen, ja blogin nimestäkin huolimatta tiukasti ajassa kiinni, aina hyvännäköisesti.
    Kutsuit joskus mua jakamaan blogin ilot ja surut, hiukan kuin vierailevaksi kämmekkääksi. Se tuli mieleeni, hymy lämmitti korvissa saakka, kun kiirehdin keramiikka-tunnilleni tällä viikolla - oli vuodenaikaan nähden tavallista lämpimämpi päivä, ja pakkasin kuitenkin itseni lämmintä vaatetta turvoksiin lähtiessäni koiran kanssa ulos töistä tultuani. Lenkillä pukkasin jo hikeä, tuntui että ilma seisoi, ja olin lähdössä lenkiltä suoraan keramiikkaan. Oli kiire. eli päälimmäiset housut takaahuoneen lattialle - lennä - kaulaliina pois, ja menoksi. Kun nousin autosta keramiikkapajan pihalla mulla oli jalassa isot ja leveät tummanvihreät Crocksit, jotka pursusivat villasukkaa. Jalkojen peittona todella oudot puna-mustat brokardi-kuviolliset löysät trikoot, kuminauhat nilkassa sai ne näyttämään tuhannen, lähinnä epätoivoisen yön haaremihousuilta. Beessi pitkä trikoopaita pilkisti ruskean, parhaat päivänsä noin 6 vuotta sitten nähneen tiukan fleesen alta, ja kaiken kruunasi ajan kiiltäväksi patinoima öljykangastakki - joo, se vanha todellakin, sain uuden lahjaksi, mutta tietenkin käytän vielä vanhaa muualla kuin Skotlannin nummilla.... voi taivas. Keramiikassa kukaan ei tohtinut sanoa mitään... :-)
    Vaikka maailmassa on niin paljon kaikkea kaunista, en tiedä miksi aina minulle tulee näitä epätoivon ihmetyksiä, ja unohdan katsoa mitä vedän päälleni...Siitä saisi aika hersyvää juttua!!

    Hauskaa iltaa kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä poltan sen vanhan öljykangastakin kun tuun seuraavan kerran! Tai sit viet sen suosiolla Eskolaan pihatakiksi! Onko selvä? Se uusi on kovaa käyttöä varten, eikä naulakkoon seisomaan! Toisaalta tunnustan. Mäkin aina hilloan vaatteita joista erityisesti tykkään MUKA parempaa käyttöä varten! Ja se on ihan tyhmää. Sit kaapista löytyy käyttämättömiä vaatteita, joista aikakin ajaa jo ohi.
      Mä voin sieluni silmillä ihan hyvin kuvitella minkä näköisenä oot huitonut taas menemään, teen ehkä sun hulvattomasta pukeutumisesta jutun tänne. Toisaalta olet yleensä arjessa musta ihan älytyylikäs. Tykkään sun tavasta pukeutua. Voisit hyvin tulla jakamaan tätä blogia. Mä voin olla se tiukkapipo ja sä voit olla tunikassa kulkeva kodin hengetär ja välillä tiukka business pukeutuja kuten oletkin...:D Olisi lukijoilla vaihtelua. Harkitsethan?

      Poista
  3. Mustan kanssa ihan huippuhyvän näköistä, toinenkin asu tosi kiva, mutta tuo musta-valkoinen on mun mieleen aina enemmän. Karvaliivi on kyllä kivannäköinen ja lämmin, mutta aika vähäiselle käytölle taitaisi jäädä, joten taitaa mun kohdalla jäädä kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maati. Samaa minäkin mietin, että onko sille käyttöä, mutta kun tulee aina vuosi vuoden jälkeen uudelleen niin taidan pitää. Onpahan sitten komia karvaliivi talvilämmikkeenä kotona, jos aika siitä ajaa ohi...:)

      Poista
  4. Hieno liivi. Minä sanon, että pidä!! Kiva yhdistää vaikka neulemekkoon, tai mihin vaan. Ja lämmittääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan pitää ja ottaa neuvostasi vaarin ja kokeilla myös neulemekon kanssa! Voikin olla tosi kiva! Kiitti vinkistä!

      Poista
  5. Kiva liivi on, joskaan en itse uskaltaisi hommata valkoista. :D Ehkä kaikki eivät ole samanlaisia sotkijoita kuin minä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelko pois, olen toivoton sottapytty. Luulin olevani siisti kunnes kerran söin tomaattikeittoa kotona valkoinen t-paita päällä...:D En siis läikyttänyt enkä mitään mutta silti t-paita oli täynnä mikroskooppisen pieniä roiskeita...:D Ei siis tomaattikeittoa eikä punajuurta karvaliivin kera...:D

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)