maanantai 19. marraskuuta 2018

Uusi harmaa neuletakki - New asphalt grey cardigan...






Mietin tänään että miten tässä oikein näin kävi? Missä välissä minusta tuli niin paljon neuletakki-ihminen että voisin esitellä kohta itseni "Sari, villatakki-ihminen". Tuliko minusta yhdessä yössä mummo vai kuinka tässä näin kävi? 





No niin tai näin, niin tämä sama neuletakki minulla on entisestään beigenä (miten niin ennalta arvattava?) ja nyt siis myös asfaltin harmaana. Ja miten olinkaan tänään onnellinen kun sain sen vetäistä ensimmäistä kertaa päälle töihin. Tähän saakka siinä olisi tullut liian kuuma. Asustin sen torista hankkimallani silkkihuivilla ja viime vuonna hankituilla bikerbootseilla. Ja tunsin olevani syvästi minä. Jos olisin asu, niin jokseenkin tälläinen olisin. Nyt joku siellä tietysti ajattelee että joo... onpa harmaa ja tavallinen tyyppi... Mutta joo, kyllä varmaan olenkin. Hyvin arkinen, jalat maassa jopa pessimistisyyteen saakka olen muutenkin luonteeltani. Josko joskus vielä oppisin viilipytyksi niin olisin vielä onnellisempi.

Oli ihan mukava työpäivä tänään, mutta töistä kotiin ajaessani en päässyt kovin montaa kilometriä kommentoimatta kanssa-autoilijoita. Onnekseni olin yksin autossa. Joskus en vaan voi ymmärtää miksi Kehä I:stä pitää ajaa 60km tunnissa kuivalla kelillä kun rajoitus on 80km? Ja miksi se nopeus pitää kameran kohdalla laskea alle 60km:n? Ei ne poliisit naamakuvia meistä tavallisista pulliaisista halua, ne haluaa aidot kaaharit kiinni. Oli olevinaan ruuhka, joka loppujen lopuksi paljastui uudeksi citymaasturiksi joka keskimmäisellä kaistalla lallatteli menemään 60km tunnissa ja tavallinen ja raskas liikenne yritti päästä ohi molemmilta puolilta... Kauhean monet ihmiset nykyään plaraavat älypuhelinta ajaessaan ja silloin se ei kuulkaa suju se homma. Ei itseltä eikä muilta... 

Mutta ihanaa, pakkanen tuli, uusi neuletakki on lämmin ja minähän en nyt sitten enää mudasta ja pimeydestä valita. Lallattelen menemään ja yritän olla stressaamatta. Tuli jo rytmihäiriötkin jo takaisin, kun ei meinaa ihmisten aikana kotiin päästä...

Kivaa alkanutta pakkasviikkoa ihanaiset<3 




I I were an outfit, I would probably be this one. Greay and warm and cozy and very ordinary. I love my new grey cardigan, I allready have this same cardigan in beige and when I saw a while ago that the same model is sold again this year I bought this one. Great  with anything, its warm and not ichy at all. You can actually wear just a t-shirt underneath like I did today. I wanted to wear it with biker boots to give it some edge. Perfect back office outfit for chilly days. 

4 kommenttia:

  1. Kiva löytö ja harmaahan sopii hienosti muihin väreihin, jotka ovat muuten olleet osaksi melko tyrmääviä syksyn muodissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on sitä kiva että sopii tosiaan melkeinpä mihin väriin vaan, eikä ole kuitenkaan ihan yhtä yksitoikkoinen kuin musta. Mukavaa tiistai-iltaa sinulle, kiva kun löysit tänne kommentoimaan.

      Poista
  2. Kaunishan tuo neuletakki on ❤️ Ja käytännöllinen ja hyvä päälle uskoisin. Eikä se susta mummoa tee, ei todellakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos. Tulevat synttärit varmaan vähän tuovat mukanaan vähän mummofiilistä, siirryn vuoden alusta seuraavalle vuosikymmenelle... Vähän tässä on menty mahdollisimman helpolla ja nopealla ja myös mukavalla pukeutumisella pitkän aikaa. Neuletakki on ihan ehdottomasti lemppari, jota käytän monen monituista vuotta. Kaunista sunnuntaita<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)