maanantai 12. marraskuuta 2018

Tummia sävyjä - Darker shades...






Vapaa-ajalla ja viikonloppuisin olen tykästynyt kulkemaan viileällä ilmalla mustissa saappaissa ja mustassa pooloneuleessa. Siihen on ollut helppo heittää yksi osa viimeksi esitellystä ulkoilusetistä eli liila kevyttoppis. Erityisesti tykkään kevyttoppiksen pitkistä hihoista, jotka suojaavat ranteet kylmältä.






Järven rantaa osuttiin aivan sattumalta kun oltiin ajelemassa vaihtoehtoista reittiä kotiinpäin. Pienellä järvelläkin puhaltava tuuli teki ilmasta todella koleaa, yhtään ei ollut liikaa päällä maisemia ihaillessa. 





Sää on ollut viime aikoina aika masentavan pimeä ja sateinen, joten muistakaahan ihmiset heijastimet. Tässäkään takissa ei ole kuin yksi heijastava merkki, mutta taskussa kulkee aina sellainen ranteeseen lyötävä heijastinnauha. Viime aikoina tuntuu että varsinkin polkupyöräilijät ajavat nykyään tosi kovaa ja usein tummissa vaatteissa vailla minkäänlaista valoa tai heijastinta. Itse en uskaltaisi.





Onneksi sattui matkaan mukaan kamera ja komeat pilvikuvat järveltä sain tallennettua. 



Kivaa viikkoa, toivottavasti aurinko näyttäytyy tällä viikolla!




Lately I have been drawn to darker shades as well as the light ones I often use. One of my most used combo has been this black and lilac. I wore this outfit on a weekend drive By this gorgeus lake that we came across. 

Monday allready, Enjoy your Week<3 



2 kommenttia:

  1. Ihana ja niin kiva väri, itse kaipaan myöskin luumun sävyä vaatekaappiin. Tänä syksynä, luumu, vihreä ja poltettu keltainen himottaa.

    ihanaa viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivaa viikkoa myös sinne<3 Minä jo ehdin silmäilemään luumun sävyistä neuletakkiakin, mutta sitten ajattelin että ehkä liika on vähän liikaa... Jotenkin tuo sävy ja se poltettu keltainen myös innostaa juuri nyt. Vihreä kausi odotuttaa vielä itseään. Luonnossa on nyt paljon juuri noita sävyjä ja lisäksi kuparinväriä, mutta se ei meikäläiselle sovi yhtään, niin kuin siitä tykkäänkin!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)