lauantai 3. marraskuuta 2018

Syysinspistä - Autumn Inspiration...


Terkkuja taas täältä ruudun toiselta puolelta! Viikolla oli kaikenlaista "ylimääräistä", kävin mm. asiakaskäynnillä Tampereella ja kun tuolta torstai-iltana ajelin kotiin pilkkosen pimeässä illalla mm. 25-tietä väsyneenä, niin ajattelin ettei tällainen pimeys ole edes todellista! Ei mitään valoa kilometritolkulla, pelkkää mustaa, peltoa ei erottanut metsästä, oli vain mustaa. Lisäksi mitä lähemmäksi kotia pääsin, sen sumuisemmaksi tuo mustuus muuttui ja pitkät valotkaan eivät enää auttaneet näkemiseen. Olin hiljaa kiitollinen siitä etten ole vaikkapa myyntiedustaja. Tuolla pimeässä ajaminen on tosi raskasta työtä. Nostan hattua kaikille, jotka sitä työkseen tekevät. 

Tosi vähän on ollut tämän syksyn aikana mitään shoppailuun liittyvää inspistä. Katse on ehkä lähinnä kohdistunut kenkiin ja meikkeihin, mikä on aika ihmeellistä, sillä mikään meikkifriikki en tunnista olevani. Väitän jopa että kaapista löytyy keskivertoa vähemmän kosmetiikkaa. 

Joitain inspiraation lähteitä olen kuitenkin näihinkin kuviin keräillyt. Nauhanilkkurit ovat sellainen oma ikisuosikki ja kun toissa talvena viimeiset omasta kaapista ihan käytännössä hajosivat käteen, on sellaisten osto edessä. Ei vaan osaa päättää investoida vai säästää niiden kanssa ja mikä olisi se väri? Juuri nyt omaa silmää miellyttäisi harmaa. Viimeisimmät olivat mustat ja edeltäjänsä tuollaiset kellanruskeat, joka minun silmääni on nauhanilkureiden klassikkoväri. Niitä on käytössä vuosien varrella kulutettu monta paria. Lisäksi haaveissa on ollut lenkkarit lämmintä nahkaa tai vuorilliset. Muutamana talvena jollain valmistajalla on ollut harmaasta villakankaasta tehtyjä katulenkkareita, sellaisetkin ottaisin mieluusti komerooni. Aika Sporttisia ovat olleet nuo silmäilemäni kengät siis. 

Kenkien lisäksi muhkeat neuletakit jäävät aina silmää kutkuttamaan. Niissä on vaan sen huono puoli että pitäisi aina saa kokeilla ensin onko neule kovin kutittavaa. 

Leppoisaa lauantaita ihanaiset<3


My Autumn Inspiration lately have mostly been sneakers, warm cardigans, bags and sometimes make-up and other cosmetics. Here are some of my favourites. 

Enjoy your Weekend<3

4 kommenttia:

 1. Voiko sanoa, että kelpaisi ihan kaikki. Eniten himoitsen kuitenkin tuota herkän vaaleanpunaista neuletakkia.

  Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihanan näköinen, mutta minä aina haaveilen juuri sellaisesta jonka ihan oikeasti voisi vetää kotona koleana iltana t-paidan päälle niin kuin kuvissa aina on, ilman että se kutittaa tai tuntuu karhealta. Toistaiseksi omistan tasan yhden sellaisen. Jotenkin veikkaan ettei tuo vaaleanpunainen ihanuuskaan ihan niin pehmeä ole... Ihanaa viikonloppua myös sinne, tänään onkin aurinkopäivä<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nuo ottaisin kaappiini kaikki jos lompakko vaan sallisi.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)