torstai 6. joulukuuta 2018

Ajaton takki ja valkoiset farkut - Classic coat with white jeans...


Hyvää Itsenäisyyspäivää<3 

Nyt on ollut sopiva keli kaivaa villakangastakit vihdoin naftaliinista. Tuossa aiemmin oli minusta vähän kylmäkin niille jo ja sitten tuli vielä sadekeli. Eli ensin tuli toppiskausi ja nyt mennään sitten vastavuoroisesti villakangastakilla. 

Meillä tuli muuten eilen lunta kun ajelin töistä! Ei paljon, mutta sen verran että se tuossa maisemassa vähän näkyy. Saa nähdä sulaako se vai mihin tuo ilman taittuu. Tänään on kirkkaan näköinen päivä ja  lämpötila on ainakin vielä ihan piirun verran pakkasen puolella. Ei ehkä niin kaunista, mutta vähäsen talvista.. Ihan kiva ilma itsenäisyyspäiväksi.

Viime viikonloppu meni niska-ja päänsärkyä potien siivouspuuhissa. Voisi sanoa melkein että joulusiivousta tehdessä. Niska on ollut jumissa ja aamut ovat menneet hillittömässä päänsäryssä, joogapallon ahkerasta käytöstä huolimatta, nyt on ehkä kolmas aamu kun niska ei ole ihan jumissa ja päätä särje. Olipa luksusta tänään nousta myöhään sängystä suoraan hovikuvaajan laittamaan aamiaispöytään. Aamupalan lemppariksi on kuulkaa muodostunut ihan tavallinen paprika, sitä on niin kiva laittaa leivän päälle kun joku sen valmiiksi pilkkoo...:))
Viikon asut ovat olleet neulepainotteisia, neuletakkia ja nyt vihdoin kaivoin myös metsänvihreäin lemppari neuleeni kaapista valkoisten farkkujen kaveriksi (kuvat ovat rakeisia kun ulkovalo ei enää riitä kotiin tullessa). 


Huomaan odottavani tänä vuonna kovasti joulua, vaikka
en vaan oikeastaan ihan tiedä miksi. Mitään erityisiä suunnitelmia ei ole, edes äiti ei lupautunut tulemaan meille. Taitaa olla ensimmäinen kerta minun elämässäni kun pidän välipäivät vapaata, eli viikon vapaaputkihan siihen silloin tulee. Ehkä se on se mitä alitajuisesti odotan. 


Ensimmäiset joulukoristeetkin on täällä jo laitettu esiin ja ensimmäinen oma enkelikello koottu, sekä kynttelikkö sytytetty keittiön ikkunalle. Jouluvaloja sytytelty ikkunoihin ja kunhan tässä pidän pienet pyykkitalkoot vielä, sitten saa joulunaika tulla jo. Odotetaanko siellä ruudun toisella puolellakin joulua jo?Im not really sure what year this coat came into my closet, but its such a classic that it will part of my wardrope for years to come. Its a coat where less is more. Nothing extra. The classic cut and color makes it usable with almoust anything. Key piece if you want to start gathering Scandic wardrope. 
Christmas season has started, black friday come and went (I didnt buy anything) cyber monday came with the same resolts. I have been too busy at work and too tired at home to even think about anything to add to my wardrope. It almoust feels finished anyway. Just missing few new Basic items like new white shirt and one pale blue. 
Feels good to be at a point where you can match and mix without tihing too much. 
Today is the Finnish Independence Day, lets have toast to that!

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin...:)