perjantai 3. elokuuta 2018

Kesän kosmetiikkahankintoja ja niitänäitä - Summer cosmetics and this and that...





Heipat lomahelteestä! 

Nyt on pakko sanoa että vaikka kaikki hehkuttavat että nyt pitää nauttia, niin kyllä tuo helle ylimääräisiä voimia vie. Tänään on oikeastaan ensimmäinen pilvinen päivä. Elisen sateen jälkeen ilma on vähän kuin turkkilaisessa saunassa.










Meillähän lomaillaan nyt toista viikkoa ja ihan kotoilulomaa vietetään. Neljän koiran huushollista ei päiväretkiä pidemmälle kovin helposti lähdetä, eikä ne päiväretketkään ole olleet tässä helteessä ensimmäisenä mielessä. Toisaalta tykkään tosi paljon olla kotosalla ja puuhastella asioita, joita ei vaan työviikkoina ehdi.

Muutama reissu äidin luo Helsinkiin aika rannan tuntumaan on osoittanut että vaikka meren äärellä olisi kuuma ja kosteakin niin se meren välitön läheisyys tuo siihen oman helpotuksensa. Olo ei ole läheskään yhtä tukala kuin täällä sisämaassa. Meillä on olleet lämpötilat aika jatkuvasti täällä 29-31 astetta ja ainoa joka tuntuu vaihtelevan on kosteusprosentti. Sisämaassa kostea helle on tosi tukalaa meren kosteuteen verrattuna. Tuulisen päivän jälkeinen kuiva kuumuus on helpompaa. Tuntuu että sisäinen tuulikin menee kosteuden kanssa synkassa. Mitä kuivempi ilma sen parempi mieli. Kostea tukaluus on aika ajoin tehnyt mielen jopa hieman happamaksi.

Tuntuu illalla että on ihan tööt vaikkei sen kummempia päivän aikana olisi tehnytkään. Uni maittaa vielä normaalia paremmin ja nestettä menee huimat määrät kun tuolla ulkona puuhastelee. Koiratkin joutuvat jäähylle sisään vähän väliä, ettei iske lämpöhalvaus. Onneksi sentään talon saa tuuletettua illalla viileäksi ja se on ollut öisin kohtuu viileä. 

Ihan arkisia asioita olen suurimmaksi osaksi tehnyt alkuloman. Auto kävi huollossa (kukkarossa on reikä näemmä) ja kaikenlaista hommaa täällä maalla riittää. Täällä työhuoneessa on vähän "uusittu" kalustusta ja sisutusta (niistä lisää myöhemmin). 

Joitain ostoksia sitä on lomalla silti tullut tehtyä. Koti ja kosmetiikka tällä kertaa pääosassa. Muutama aleostoskin on tuolla odottamassa viileämpiä säitä. En tiedä johtuuko helteestä, mutta aikamoiset kesäalet ovat olleet. Löysin itselleni muutaman jutun, joissa alelapussa luki -70% ja se saa jo minutkin liikkeelle. Sitä vaan ihmettelen että joskus verkkokaupoissa on yhden päivän extra alennusmyyntejä ja seuraavana päivänä tuotteen hinta on taas pompsahtanut pilviin. Kaipa se on jonkinlainen sisäänheittohinta, jolla saadaan ihmiset kiinnostumaan ja ohessa ostamaan muuta. Onneksi minun sisäinen sulovilenini tietää jo nykyään mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. 

Pientä remppaa on tehty myös pihalla ja vanhojen pihakalusteiden kunnostus mm. on menossa. Sisällä olisi suursiivous paikallaan mutta se saa ehkä odottaa vuoroaan, koska nyt jos helteet loppuvat, loppuvat myös pihalla helposti suoritetut maalausprojektit ja ne ovat juuri nyt sijalla 1 nopean kuivumisajan myötä. 



Kosmetiikkaostokset tällä kertaa vähän uusia tuttavuuksia, paitsi Lumenen paras kynsilakkasävy Tee Rose ja tuo konjakkisieni, joihin olen ihan ihastunut. Jättää ihon ihanan tuntuiseksi puhdistuksen jälkeen ja tuota ihanan tuntuista sientä voisi pyöritellä kasvoilla ihan vaan hyvän tunteen vuoksi iltaisin vaikka kuinka kauan. Harmaata käytän puhdistusaineen kanssa meikinpoistoon ja vihreään sekaihon sientä suihkussa ihan ilman mitään aineita. Silmänympäryksille vanhan voiteen loputtua otin tarjouksesta Cattierin ihan tuntemattoman voiteen kun sitä on kehuttu. Tosin epäilen että näihin silmäpusseihin ei tehoa enää muu kuin kirurgin veitsi, mutta ainahan sitä voi toivoa. Eikö?





Meikkilaukkuun sopivat siveltimet ovat olleet jo kauan ostoslistalla vanhojen alkaessa jo hapertua. Ecotools sarjasta löytyi kätevästi yhdessä paketissa kaikki mitä oikeastaan tarvitsen. Kotona käytän vähän isompia siveltimiä. Uusi puuterisivellinkin löytää paikkansa kosmetiikkalaatikosta. 




Helteistä päivää, minä lähden jatkamaan maalaushommia! tai sitten pötköttelen uudessa riippumatossa... 





Second vacation week is well on its way and I falling behind on the projects that I was planning. Its simply too hot to do anything heavy outside, so I have mainly done some light gardening and odd painting jobs. Its been above +29 degrees all the time. Most commonly around 30-31 degrees celsius and it takes its toll. I need more sleep and more fluids than usually. Today Im continuing with some outside painting projects and maybe something inside as well. 

I have managed however do some shopping as well, mainly cosmetics and some items for home. 

While ago I started using these konjac sponges for face cleaning and Im just very impressed. You can use those with or without any face cleaner. I love the way they massage your face gently and the soft feel after use. I also bought new eye contour cream from Cattier since I would like to get rid of thise dark circles and puffiness around my eyes. I havent tested it yet. Hope it works. And Im also always wanted to try Khadi oils and now Im going to test if they are as good as people say. 



4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja kaikki, ecotoolsin siveltimet on mielettömän hyviä ja Zuiin kosmetiikka suorastaan hämmästyttävän laadukasta ja se ihana ruusuntuoksu.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua sinne! Ecotoolsit on vielä testaamatta, huomenna ajattelin ottaa ne käyttöön. Muutaman päivä on mennyt ihan maalausprojekteissa, ilman meikkiä peikon näköisenä...:)) Kiva kesäinen sivellinsetti, saa nähdä osaanko kaikkia edes käyttää!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minä olen varsinainen tuuliviiri kynsilakkojen saralla oikeasti. On kirkkaita ja vähemmän kirkkaita värejä vuoron perään. Pari tosi kivaa sävy justiinsa sitä Essence vai Essense miten se nyt kirjoitetaan on myös käytössä ahkerasti, niissä tosiaan on hinta/laatusuhde kohdallaan. Tokmannilta ostettuja ja lisää aion ostaa kun tulee tarve. Niissä on paljon hyviä sävyjä.

      Yritän laittaa kynsiä, mutta koti- ja koirahommissa ne ei kauan pysy siistinä, pitkistä nyt puhumattakaan. Enkä varmasti osaisi ollakaan missään ihan "kotkankynsissä" Sellaiset menee varmasti urbaanissa kaupunkielämässä, mutta ei täällä maalla. Rakennekynnet sama juttu, katselen mielelläni, mutta itsellä ne olisivat vain tiellä!
      Ripsiväriä olisin minäkin vaille, täytyypä laittaa vinkki korvan taakse. Ei haittaa capsit, kunhan selvää saa, se on pääasia. En kyllä tiedä osaisinko laittaa mascaraa jos näkö olisi kovin heikko. Tuo koordinaationkyky ja taito minulta kyllä puuttuu täysin. Hyvä kun saan ripsarit lähes oikeaan paikkaan vaikka näkö on varmaan kohtuu normaali tämän iikäiseksi. Minä laitan aina parin kolmen viikon väleihin kestovärin ripsiin, miin pääsee pahimmasta joka aamuisesta laittautumisesta. Suosittelen lämpimästi jos haluaa näyttää helposti siistiltä. Ennen kävin kosmetologilla laitattamassa, mutta nyt ei ole sellaista matkan varrella joten laitan itse. Kuulemma kampaajatkin niitä värjäyksiä tekevät. Minulla se nopeuttaa aamuja kun menee vähemmän aikaa itsensä laittamiseen ja kestovärjättyihin ei tartu kaikki kissan ja koirankarvat mitä meillä täällä leijailee...

      Kivaa ja rentoa viikonloppua Anni<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)