sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Uusi neule ja valkoista talveen - New cashmire sweater and winter white in jeans...


Heipat täältä lumen ja pakkasen keskeltä! Täällä ollaan vaikka postaustahti on hidastunut hetkeksi.

Nyt on se talvi ja etelässä tällä viikolla hiihtolomaansa viettäneet ovat todella saaneet nautiskella aurinkoisista hangista!

Tänäänkin aurinko paistaa, mutta aamupakkanen oli laskenut siedettäviin lukemiin.

Aamuissa on ollut vähän haasteita pukeutumisen suhteen kun pakkaslukemat ainakin täällä ovat olleet tuossa -24 ja -26 asteen hujakoilla. Pipoa, rukkasta ja paksuinta toppatakkia kaapista on löytynyt päälle.  

Aikeissa oli kirjoittaa eilen jo tämäkin postaus lauantailinkin kera, mutta kesken kirjoittamisen tulikin nukkumatti, sen verran aikaisia nämä viikonlopun aamutkin pennun kanssa ovat. Loppupäivä menikin sitten yllättävässä siivouspuuskasssa. Innostuin tekemään suursiivouksen ensimmäisen kerran pennut tulon jälkeen. Pesin jopa nojatuolien päälliset ja vaihdoin yhdet verhot.

Tänään oli kello soimassa vasta klo 6, mutta jostain syystä heräsin klo 4 jälkeen yöllä ja kuvittelin että on jo aamu ja herätin unisen pennun pihalle ennenkuin tajusin että kello onkin vähän yli 4. Onneksi tuo ikiliikkuja-marakatti suostui vielä nukahtamaan uudelleen ilman aamupalaa. 

Yksi alennusmyyntikausi tuntuu taas pikkuhiljaa päättyvän, niitähän on nykyään vuodessa varmaan kymmenen. On joulualea, juhannus alea, midseason sale ja mitä kaikkea. Jollei halua, vaatteista ei tarvitse maksaa sitä täyttä hintaa (vaatteet on ehkä jo ylihinnoiteltukin valmiiksi?) oikeastaan koskaan. Haasteita alesta shoppailuun aiheuttaa koko. Monestikaan ei ole kummankaan ääripään kokoja juuri jäljellä.

Minulla kävi tällä kertaa vähän tuurikin, kaappi on kaivannut uutta tummaa neuletta jonkun aikaa ja törmäsin tähän tummanruskeaan vähän harmahtavan sävyiseen neuleeseen aivan sattumalta. Tummanruskea neule ja luonnonvalkoiset farkut ovat olleet monena vuonna yksi lempikomboista talvella. Vanha tummanruskea neuleeni (mm täällä) vetelee jo viimeisiään ja uusi löytyi ihan kreivin aikaan.
Kun alehinta oli puolet  normaalista, uskalsin siihen jo tarttua. Aivan ihana ja reilun kokoisesti mitoitettu ruotsalainen Davida-merkkinen kashmirneule. Miten ihmeessä minulta on jäänyt koko Davida ennen huomioimatta? Voisin vaikka vannoa etten ole merkistä ikinä kuulutkaan.

Hinnakkaita, mutta jos alelapussa lukee -50% niin kannattaa harkita. Yleisesti ottaen reilun kokoisen kohtuuhintaisen kashmir neuleen hankinta koossa XL on kuin metsästäisi haamuja. Ja tämän neuleen mukana tuli kashmir kampa! 
Tähän asti olen siistinyt villa ja kashmirneuleet nypyn poistajalla, joka on ihan toimiva tapa sekin jos varovaisesti sen tekee.
Minä lähden marakatin kanssa pihalle, aurinkoa päiväänne ihanaiset<3
I was writing this posting allready yesterday Morning but since my mornings are so early and busy with the new puppy, my eyes just kept closing and after well earned nap we had a total house cleaning day! 

Dark brown sweater and off-white jeans have been one of my favourite winter combos for years. After my old sweater there has been a Place for a dark brown sweater in my closet for a while now. 

Almoust ouf of the blue I found this swedish Davida cashmere sweater on Sale. Since this color was half of the normal price and there was one pcs XL left I ordered it. An frankly, it is just perfect. The color with dash of grey, the size (oversized obviously) and I like the fact that it is long enough and then have even longer back. I have no idea why I have missed this Davida before but from now on I will keep them in mind and watch carefully what they have on Sale next time. 

Its been freezing (and I mean really freezing from -11 fahrenheit to -15 fahrenheit) all week and now its just 5 fahrenheits. Sun is shining and I fully intend to enjoy this beautiful winter day!

Have a Great Sunday<3 


2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä ja täällä rakastetaan valkoisia housuja kevät talvet. Valkoinen villakangastakki olisi ihana, mutta kyllä sen heti pyyhkäisisin auton kylkeen ja olisi pesulan paikka.

    Kivaa uutta viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanainen<3 Kyllä valkoiset farkut raikastavat montaa väriä, varsinkin näitä tummia. Tumma ruskea ja valkoinen yhdessä pysyy lempparina vuodesta toiseen! Valkoisesta oikein lämpimästä villakangastakista olen haaveillut myös monta vuotta, mutta armottoman arka vaate varsinkin juuri likaisen auton kanssa... Valkoinen toppiskin voisi olla kiva kyllä, sen sentään voi laittaa pesukoneeseen. Kivaa talvista viikkoa, toivottavasti ei tule aivan yhtä kylmä kuin viime viikolla!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)