sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Sisustuksessa tapahtuu olohuoneen muutos I - Changes at home deco livingroom I...







Arvatkaapa kuinka monta vuotta olen hypellyt tasajalkaa ja toivonut että tuo musta möntti jota myös taulutelkuksi kutsutaan ottaisi jalat alleen ja häipyisi olohuonetta rumentamasta. Puhumattakaan niistä kaikista laitteista ja johdoista ja muista miehisistä asioista kuten kaiuttimista tms?? Muistan kun hovikuvaaja sen  meille kantoi ja ajattelin jo silloin että "voi helvetti". Olisin mieluusti katsonut sen vähän mitä ikinä katson telkkarista paljon pienemmästä, ihan vaikka jostain mini tv:stä... 

Nyt vihdoin herättiin molemmat siihen että jotain tarvitsee tehdä ja muutenkin vihdoin uudistaa olkkaria lisää. Ja ennen kaikkea myös päivittää tuo nurkka kun muu olohuone on jo ollut vähän päivitettynä. 

Ja Toristahan tuon uuden tv-kaapin bongasin, se oli tulessaan tummanruskea, mutta nyt ta-daa! Valkoinen. Tosin maali loppui kesken, pitää vielä jossain vaiheessa vähän parannella lopputulosta, vaan kiva se on vähän kulahtaneenkin näköisenä, sopii meille ihan hyvin tyyliltään. 


Ihanaa, hiplaan sitäkin ohikulkiessani, enkä huolinut sen päälle enää kuin muutaman hyvin harkitun lempiesineen. Voitteko kuvitella, maljassa olevat pellavat ovat kulkeneet matkassani toistakymmentä vuotta, olen ne itse käynyt poimimassa naapurin pellavapellosta n. 15vuotta sitten. Huuhtaisen lämpöisellä vedellä välillä ja edelleen niissä kivasti siemenet helisevät sisällä... Niitä voi sanoa jo todella kestäviksi kuivakukiksi.



Olen suorastaan rakastunut seinän uuteen ilmeeseen<3 



Mikä parasta, muutos ei tullut kalliiksi, vanha tv-taso myytiin torissa, uusi kaappi on torista, maali oli jo kotona ja turhaa tavaraa lähti kiertoon. Kaapin maalaminen ja tavaroiden roudaaminen oli se työläin osa. 



Nyt näkymä olkkarista eteiseenkin muuttui ihan ratkaisevasti ja aiemmin Torista ostettu valkoinen iso lipasto pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa. Joskus on vaan parempi luopua vanhasta ja vaihtaa vaikka Ikean lipastoon jos siitä tykkää enemmän. 



Ihanaa Sunnuntaita<3
Minä lähden leikittämään meillä eilen saapunutta vauvakoiraa<3


I always hated having a big tv in the middle of the livingroom. Now its finally gone!! I bought the tv cabinet used and it was originally dark brown and I painted it the next day after it came and just love the white look so much. And I finally have a living room that is pretty<3 

I love the new look<3

1 kommentti:

  1. Itsekin ajattelin, että nyt voisi alkaa maalaamaan kalusteita kun on aikaa kotona. Tekisi mieli heittää itsekin pari kalustetta pois rumuuden takia, mutta tämä olisi ratkaisu. Eikun vaan maaliostoksille siis.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)