lauantai 17. helmikuuta 2018

Lämmintä beigeä ja lauantailinkki - Warm beige and Saturday link...Heipat täältä pentusirkuksesta.
Melkoista haipakkaa on arki kun on monta koiraa ja kaksi kissaa sitä koiranpennun kanssa pyörittämässä.
Raskastakin välillä, mutta hyvällä tavalla.

Helmikuu on ihan huomaamatta livahtanut jo puoliväliin ja nyt sitten on se oikea talvi. Aika hassua että kun melkein jo odottaisi kevättä niin vasta tulee talvi. Arki on pipoa, tumppua, lumitöitä, koiranhoitoa palkkatyön lisäksi eikä paljon aikaa tänne blogistaniaan ole huvennut. Päikkäreiden aluksi olen blogeja lukenut mutta iPadillä kommentoiminenkin on jäänyt ja uni on aika nopeasti voittanut. Kunhan pentu tuosta vähän kasvaa niin sitten päästään taas vähän normaalimpaan arkeen. Kotikin on vähän hunningolla suuren osan aikaa. 

Luottovaatteet ovat olleet töissä asuina, kun ei mitään asiakastapaamisiakaan nyt ollut. Vanha Elloksen alesta muutama vuosi takaperin hankittu erikoisen beige kashmirneule on aina vaan hyvä talven luottovaate, miltei minkä alaosan kanssa tahansa. Ei tule koskaan kylmä eikä kuuma vaan kashmir hengittää juuri sopivasti tilanteen mukaan. Minusta ihan miltei paras materiaali talveen.

Kashmir neuleita aina alennusmyyntikaudella vahtaan, josko olisi hyviä ja edullisia tarjolla. Hovikuvaaja omi viime talvena Lidl:stä ostamani tummansinisen neuleen ja on viihtynyt siinä niin paljon että sepäs jäi nyt miehen omaan käyttöön vaikka olin vähän ajatellut josko jaetaan, joten omassa kaapissa on nyt tilaus tummalle neuleelle.
Aurinko näkyy hellivän meitä tänään ja kirpeä pakkaspäivä, luulen että meillä kotoillaan, ulkoillaan, nautitaan arkisesta olosta ja tehdään vähän viikkosiivoustakin. 
Ruokapuolella on luvassa kanaa, olen aivan ihastunut uudella tavalla maustettuihin kanajuttuihin kaupassa, vihreissä rasioissa (en kuolemaksikaan muista mitä merkkiä) on tarjolla suikaleita oliiviöljyn, fetan ja pinaatin kera, oliiviöljyn kera basilikamaustettuja rintapaloja ja muutamaa muuta uututta. Muutkin ovat huomanneet saman, koska ne ovat aika usein loppu. 
Peukutan!

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Minä odotan kärsimättömästi tuleeko tänä vuonna kantohanki, jotta pääsisi pitkille lenkeille koirien kanssa eväät mukana. Tänään lauantailinkki on ANDY HEART


Aika kiva!

Aurinkoista talvipäivää<3 
You always hear how beige makes people look pale. Not this warm beige!

This beige is the best ever. I got it from a Sale few years back and couldnt be more happy about the color nor the form. Its a cheap affortable knit among often pricy casmere. With cashmere you need to realize that cashmire it not to be washed too often. Airing in a damp weather or frost is the best way to clean it. Like any very good wool it cleanes itself. Its fibers reject dirt naturally. Cashmere also needs rest so using it every day its not the best solution, One day of use and one day of rest is the best way to make sure it lasts for years.

Since we have the new puppy, life is pretty hectic, but I will try to make some room for blogging also. 

Winter is strongly present now so all the easy warm combos are now my favourite since getting to work and taking care of the puppy makes my mornings sooo busy... 

Great Sunnyt winter weather here, time to hit out with the dogs, Enjoy your Weekend<3 
Today Saturday link is ANDY HEART

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)