lauantai 10. helmikuuta 2018

Tyylikkäästi kulahtanut ja lauantailinkki - Little worn out with Style and Saturday link...
Tyylikkäästi kulahtanut tuli jotenkin ensimmäisenä näistä kuvista mieleen. Eli siis heipat täältä taas hitaasti päivittyvästä blogista. Tällä kertaa tähän hitauteen on joku oikein muka syykin. Meille nimittäin tosiaan viikko sitten lauantaina kotiutui koiravauva ja ihan rehellisesti sanottuna se on kyllä imaissut meikäläiseltä mehut. Ihan vauvasta ei ole kysymys, neidillä on ikää jo reilu 3 kuukautta, mutta aika vauva ja samalla melkoinen ADHD-riiviö. Maailman suloisin silti omasta mielestä. 


Hiukset ovat lyhentyneet viime näkemästä, tai oikeastaan jo miltei 2 viikkoa sitten. Tuntuu ihan hassulta että siitä tosiaan on jo kaksi viikkoa kun anoppi kävi leikkaamassa ne. Eilen ja tänään kun olin ne suoristanut niin joku töissäkin sen huomasi. 

Viikko on mennyt lievästi sanottuna unideprivaatiossa, aamulla suoraan sängystä pihalle pennun kanssa liukastellessa silmät puoliummessa ja puolipyörryksissä. Kuulun valitettavasti niihin ihmisiin, joilla ei leikkaa mikään aamulla ennen kuin saa jotain suuhunsa ja verensokerin vähän nousemaan. Iltaisin ja öisin sitä jotenkin vaan kuuntelee missä pentu tassuttaa ja koittaa juoksuttaa pissalle heti kun sanomalehdet eteisessä rapsuvat. 

Päivän asuna kaikki vanhat tutut jutut. Neuletakista jonka pituutta ensin vähän vierastin onkin tullut ihan yksi eniten käytetyistä lemppareista. Tosin se taisi vähän kutistua viime pesussa, ehkä pituuskin vähän muuttui? Tai sitten olen tottunut siihen. Helmatkin vähän hapsottavat koska varsinkaan neuleiden silittäminen ei ole ihan minun to-do-listani kärkipäässä. Silti se onnistuu olemaan minusta jotenkin tyylikkäästi kulahtanut. Nappihankinta sanon minä.

Tunnustan että ruskeat talvisaappaani edelleen odottavat suutariin pääsyä, joten mukavuudenhaluisena vanhat Uggit ovat olleet tämän viikon lempijalkineet. Mikään ei oikeastaan ole niin inhottavaa kuin se että jalkoja palelisi, sitä vältän nykyään ihan viimeiseen saakka. Ruskeat lämminvuoriset talvinilkkuritkin alkutalven jääkelien jäljiltä ovat edelleen siivosti laatikossaan odottamassa käyttöönottoa. Jos sää sallii, ne pääsevät ensi viikolla jalkaan. 

Miten viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 

Lauantailinkki on aika tyylikäs 60+ 


I never thought that this cardigan would end up being one of my absolute favourites. At first the length felt a bit off but now Im either used to it or it shrank when I last washed it (its pure wool so I dont wash it too often, mostly just air it outside). Either way, it has become one of my most used and appreciated loyal piece and will be for years to come. Its a bit wrinkled (like me) and looks little worn out, but stylishly so.
I kinda like this worn out stylish look... :))
Its just like me.

Week has been a long one and I have bit of a sleep deprivation going on not least because of this little black beauty who moved to be one of the pack last weekend. How cute is she???

Hope you have enjoyed your week<3 

Satudaylink is very Stylish SusanAfter60.com

6 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää look ja koko leidi. Ihana pikku koira ♥ Kyllä ne ovat alkuun aika riiviöitä, en varmaan enää jaksaisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja<3 Tällä viikolla vanhat ja hyväksi havaitut lempparit ovat sujahtaneet päälle kiireessäkin pelastamaan päivän. Sama tuli pennusta itselle mieleen että nuorempana tuo pentujen kasvaminen ja kouluttaminen oli jotenkin helpompaa. Vaan kun nuo vaan ovat olleet aina päivittäinen osa elämää, ilmankaan ei osaa olla. Oikein kivaa viikonloppua sinulle! Aika kivat ulkoilukelit tuli tälle viikonlopulle! Saa pikkuneitikin purkaa energiaansa ulkona.

   Poista
 2. Ihanat hiukset, sopii niin hyvin ja koiruli myös ja hei neuletakki. Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Onkin paljon siistimpi olo kun ylipitkäksi levähtänyt kuontalo on siivo...:)) Tulee parempi mielikin itselle. Ja koiruus pitää huolen että liikaa aikaa tälläytymiseen ei nyt ole! Ihanaa viikonloppua myös sinne<3

   Poista
 3. Tyylikkäästi kulahtanut on just cool! Ja hiuksissa kiva ja pirteä pituus!
  Hauvelin kohdalla vain huokailen. En kestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ollaan samaa mieltä tuosta kulahtaneesta. Tässä neuleessa on nyt joku juttu miksi siitä on tullut lemppari, luultavasti juuri tuo sopivasti kulahtanut. Hauveli on ihana, vaan melkoinen riiviö vielä...:)) Opettelee vasta elämää ja se on aina kiva kun pääsee sitä seuraamaan. Kivaa Laskiaissunnuntaita<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)