perjantai 2. helmikuuta 2018

Kun elämä vie naista - When life gets in the way...Tällä viikolla on elämä ja väsymys vienyt naista ja minä olen vain vikissyt vastalauseita. Unet ovat jääneet niin vähiin että olisi syytä pitää jonkinlainen aikuisten unikoulu (paitsi ne päikkärit joista menee loputkin yöunet, vaan kun ne on just parhaita). On monena iltana ollut tarkoitus tulla tänne blogin pariin päivittämään vähän kuulumisia ja muuta, mutta hyvä kun on kahvikupin juonut ja oikaissut hetkeksi selkänsä työpäivän jälkeen on nukkumatti jo vienyt mennessään.. Ja sitten on ollut niitä ihan arkisia pyykkiä siellä, sotkua täällä, asioiden hoitoa, äidille turvapuhelinta jne.

Paitsi eilen... Voi hyvät hyssykät kun sitä lunta tuli. Olin siinä onnellisessa asemassa että etäilin kotona ja työpäivän jälkeen hyppäsin haalareihin ja lumitöihin kun hovikuvaaja oli juuttunut kaupungin ruuhkiin ja kolareihin. Otin lapion ja totesin että ei mitään vaikutusta, sitten hain lumikolan ja kuulkaa kolasin, ja kolasin ja sitten vielä kolasin. Kolasin vielä klo 18 jälkeen kun hovikuvaaja viimein pääsi kotiin asti. Kolme tuntia ja rapiat! Mies jäi vielä pihalle kolaamaan kun hoippuroin litimärissä talvihaalareissa ja alusvaatteita myöten märkänä kuumaan suihkuun. 

Tänä aamuna töissä oli muutama ihminen samassa koomatilassa lumitöiden jäljiltä kun itsekin vielä aamulla. Ja päivä jatkui sillä että "kaahasin" kotiin kun yht´äkkiä muistin että hitto auto pitää katsastaa ja ehdin juoda kotona seisaaltani kupin kahvia ja oltiin katsastuskonttorin pihassa just puolta tuntia ennen sulkemisaikaa ja sieltä suoraan apteekkiin ja ruokakauppaan pahimpaan perjantairuuhkaan.. 
Voin sanoa ettei yhtään järjellistä ajatusta ollut enää päässä kun kotiin vihdoin pääsin! Ruoka taisi olla ainoa joka pyöri sängyn kuvien lisäksi aivoissa. 

Vaatekaappiin on alennusmyynnistä ilmestynyt pitsireunainen neule, joka on ollut varsinaisena joka paikan asuna, niin kotona kuin kylilläkin. Kotona olen kotoillut kiitollisena anopin jouluksi neulomista superhienoista villasukisata. Facebookissa on kuulemma joku neulomiskerho? 


Pitsireunaneuletta on mieli tehnyt jo useamman vuoden, nyt olivat superalessa, ostin sekä vaalean että mustan. Ihanaa kun oli riittävästi kokoja!

Huomenna reissaamista tiedossa ja uusi perheenjäsen matkustaa luultavasti mukana kotiin. Että niistä sängynkuvista edelleen vain haaveilen... Mutta hei, Perjantai! Nautitaan, unella tai ilman<3 Im not sure where the week disappeared? So much stuff to do after work and I have been Super tired napping almoust every day exept yesterday. TG I was at home working since we had THE most snow fall of the year! We got about 30cm (about one ft) and trafic was a mess. Hubby left town around half past 3 and was home after 6pm... After I finished working I went to shovel snow. Oh boy, did I shovel, I started around 3pm and I was still plowing and shoveling when hubby came home. After a hot shower I was so dead! 

Today I remembered that I have to take my car into yearly inspection and I just had time to pour one cup of coffee to my self before living home again. We just made it to the inspection site on time. After that it was grocery shoping and other stuff and when I finally got home I was so tired that I barery could stay awake... 

But last week I managed to find a sweater with lace hem that I have been looking for a while. Its been my favourite this week both home and work. Home outfit with socks that mother-in-law knitted for Christmas. Amazing socks<3 

Its friday and Im off to sleep before tiny trip tomorrow.... 

Enjoy your Weekend<3 

2 kommenttia:

  1. Sanonpa vaan, että torstai oli paha ja oma mieskin siellä iltamenossa ja vielä hissukseen kotiin karmealla säällä ajeli. Täällä ei niin paljon lääniä, mutta kaksi tuntia siinä meni ja jösses olin horkassa puoli yötä. Monesti lumitöiden jälkeen tulee hetken ylikiekat ja nukkuu, kuin tukki, mutta ei tällä kertaa. Että please ei enää tuollaisia lumikasoja ja vielä kun se muuttui niin painavaksi.

    Neule on aivan ihana, tykkään kovasti.

    Nyt levollista sunnuntaita ja tiedän niin hyvin, miten päikkärit on ihanat ja se heti kostautuu seuraavana yönä. <3

    VastaaPoista
  2. Torstai oli paha! Ja olet niin oikeassa, edes uni vihulainen ei tullut niiden kolaamisten jälkeen vaan just ne ylikiekat eikä kunnon yöunesta taas tietoakaan! Ja ihan just niin vihulaisen lumi muuttui iltaa kohta aina vaan painavammaksi... Vieläkin tuntuu kropassa ja sitten vielä eiliset ajelut päälle kun haettiin koiravauva...:) Leppoisaa sunnuntaita ja ihania päikkäreitä kaikesta huolimatta<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)