lauantai 3. maaliskuuta 2018

Dagens kuulumiset ja lauantailinkki - Updates and Saturday link...Arvatkaa mitä muuta pentu on tuonut tullessaan kun lisääntynyttä hommaa ja iloa ja vähemmän iloista siivousta? No tietysti tätä blogihiljaisuutta kun ei vaan aika riitä kaikkeen, mutta myös yli 3 kilon laihtumisen...:)) Kuukausi on tainnut vierähtää pennun kanssa ja tätä menoa kuulkaa meikäläisellä pyörii pöksyt jalassa (tai putoaa) kesään mennessä! Taitaa olla toiveajattelua mutta totta se on, vaaka näytti tänään yli 3 kiloa vähemmän. Se on liki 1kg viikossa kun tuo energiapakkaus meikäläistä juoksuttaa. 

Asut ovat olleet väkisinkin pakkasen ja käytännön sanelemia viime aikoina. Mitään kovin hienoa ei ole päälle löytynyt vaan niitä lemppareita. Tällä kertaa oli neuletta päällä ja alla. Tuo valkoinen neule harmaan neuletakin alla oli vähällä joutua kiertoon kun en muka tykännyt sen mallista, mutta pakkasessa ja kylmässä se on ollut ihan korvaamaton ja kiva piriste neuletakkien alla. Se on tehty yhdestä minun lempimatskuistani eli siinä on 95% puuvillaa ja 5% kashmiria joka tekee siitä unelmanpehmeän. 

Pyrykin joutui tällä kertaa kuvaan, täytyyhän hänenkin blogiin päästä. Voin sanoa että neiti on täysin nimensä veroinen energiapakkaus. 

Pikkuhiljaa pikkuneiti on asettunut taloksi ja elämä palaa vähän uomiinsa ja olen saanut omaakin aikaa, tänään perkasin farkkupinoja ja muita juttuja kevättä silmällä pitäen, niihin palataan seuraavaksi. Löytyi kiertoon lähtevää, mutta myöskin kevääseen ja tähän lopputalveen säästettävää. 

Lauantailinkki tänään on sieltä mistä on Pyryn rotu alkunsa saanut eli Ranskasta. Näemmä Pariisikin on lumesta saanut oman osansa. 


Leppoisaa lauantai-iltaa ihanaiset<3
Blog is updating slowly. Due to very obvious reason. Pyry (pyry means blitzard in finnish btw) take a lot of my freetime. She has been part of the family for a month now and during that time I have actually lost 3kgs! Thats how much more I use energy running after her... Hahhah. Mostly extra cleaning... 

The week has been supreamly cold so nothing too fancy, just your most comfortable favourite knits mostly. This weeks favourite outfit has been grey cardigan and underneath it another knit made of cotton and cashmere. The white sweater is slowly becoming one of my favourites... 

Since Pyry is french breed the Saturday link comes from France.


Enjoy your Saturday<3 2 kommenttia:

  1. Mikä suloisuus ja se on aikamoinen härdelli, kun pentu tulee taloon. Hauska bongata nuo sanomalehdet lattialta, niin tuttua jossain kohden. Samu meinaan oli todella hidas oppimaan, vuosi miltei meni, että oppi sisäsiistiksiksi, keksi katsos, että suihkutilaan on hyvä käydä pissaamassa.

    Ihania päivivä suloisen pennun kanssa. <3

    VastaaPoista
  2. Tämä taitaa sitten olla joku sielunsisko Samulle, koska käy päivisin kun ollaan töissä juurikin suihkutilassa ja tuntuu olevan vähän hidas oppimaan ihan sisäsiistiksi...Onneksi suihkutila on aika helppo siivota, vaan välillä ottaa päähän kun ei noin vaan pääse suihkuun. Yksi päivä neiti oli kyllä pissinyt suoraan lattiakaivoon??

    Aurinkoista ja kaunista sunnuntaita<3 Minä lähden tyllerön kanssa ulkoilemaan... ja tietysti kaikkien muiden nelijalkaisten...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)