sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Ostoksilla omassa komerossa, raitaa ja bootcut farkut - Shopping in my own closet, stripes and bootcut...
Pikaterkut sairastuvalta.
Raju flunssa tai influenssa, kaatoi meikäläisen sänkyyn jo viime maanantaina, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Torstainen lääkärissä käynti paljasti vaan että siihen mennessä rajusta viruksesta on kysymys, eikä vielä herunut antibioottikuuriakaan.
Hovikuvaajakin on saanut vielä saman taudin.

Asukuvatkin ovat viikon vanhoja, tällä viikolla ei ole tullut käytyä kuin lääkärissä, apteekissa ja ruokakaupassa. Olin kuvitellut että flunssakausi on tältä talvelta jo ohi, mutta eipäs kuulemma olekaan. Rajuja tauteja on liikkeellä ja perusterveitä ihmisiä kuulemma kaatunut sairaalakuntoon. Hovikuvaaja eilen uhkaili minutkin sinne vievänsä kun ei taudille loppua näy, tuntuu vaan kiihtyvän. Tänään on ehkä vähän parempi olo kuin eilen, mutta se tuntuu kovasti vaihtelevan aina päivänkin mittaan. Eilen mietin että pitääkö tässä nyt todella jonnekin päivystykseen vielä lähteä. Kuume onneksi vähän laski illalla ja yskä hellitti (syy luultavasti kuitenkin on tehokkaammassa yskänlääkkeessä). Niveliä särkee ja olo on kuin jossain kuplassa kun ei oikein kuule mitään ja nukkuminenkin on yskän ja särkevien nivelten kanssa kovin tukalaa.
Inhottaa olla näin kauan kipeä, töihin pitäisi päästä ja niin moni homma odottaa tekemistään, vaan kun ei pysty, niin ei pysty. Joskus vaan vaillinaisuuden sietäminen on vaikeaa ja se että on pakko antaa odottavien hommien ja velvollisuuksien vaan muhia. 

Mutta mennäänpä nyt kuitenkin näihin asukuviin.


Farkkupinon perkaus vähän aikaa sitten paljasti myös muutamat vanhat bootcut leikatut farkut, joille aloin miettiä yläosia. Bootcut on minusta hauska malli, toisinaan vähän out ja toisinaan in. Kiertää säännöllisesti trendeihin ja pois. 

Nythän on kaikki vajaamittainen farkkulahje trendikästä, mutta ajattelin nyt olla käytännöllinen (kuka hitto haluaa laittaa pohkeeseen loppuvat farkut tuonne kevätpakkasiin?) ja mennä vähän vastavirtaan.

Tuleepahan hyötykäyttöön nämä komeron perukoilla olleet vanhat farkut nekin välillä. 

Raita tulee aina keväällä, joskin tänä keväänä näyttää olevan paljon pystyraidallista bleiseriä. Siinä on trendi, josta en kertakaikkiaan tykkää yhtään. Thanks but no thanks. Liituraidat ja 80-luku tulee liikaa mieleen. 

Siispä vaakaraitaa raikastettuna valkoisella paitiksella ja nuo nyt juuri out olevat bootcut farkut. Tykkäsin itse, sehän on pääasia. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella? Mikä on tällä hetkellä lemppari farkkumalli? Nappaako tämän kevään pystyraidat vai joka keväänä näkyvä vaakaraita?


I went through all my jeans a while ago and noticed that I have quite a few pairs of bootcut model. Its not really in right now, but who cares? 

I mixed bootcut with striped sweater and nice white shirt underneath. Cosy and warm. I do know that right now the cut in jeans is very short but who wants to be in Finnish early spring frost in bare calves? Not me! 

So I decided to make my own trend and mix bootcut and fresh white and stripes. I liked it. Very comfy and warm...

This is the cheapest way to shop.
Go through your own closet and mix and match.
4 kommenttia:

 1. Ihanaa raitaa ja farkkua!
  Vitsit kun moni tuntuu olevan kipeänä, itse olen ainakin toistaiseksi välttänyt tämän.
  Tsemppiä sairastamiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Tsemppiä tässä todellakin tarvitaan, harvinaisen sitkeä tauti, juuri kun luulee sen selättäneensä, niin jatkoa seuraa. Toivottavasti tämä on kevään ainoa ja viimeinen tauti! Kevättä ja pirteitä raitoja sinne<3

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)