sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kittiä kanssa - Neutral tones...

Tässäpä näitä lupaamiani farkkupinon perkaamisen tuloksia. Nämäkin farkut varmaan olisivat olleet 3 kiloa sitten liian tiukat, nyt juurikin hyvät. Lahkeet tosi pitkät, mallia bootcut, mutta kääräisin ne tulevan kevään kunniaksi lyhyeksi ja etsin korkkarit kaapista. Neutraalit värisävyt on aina helppoja jos niitä kaapista löytyy. Farkuista en tiedä minkävärisiksi niitä oikein sanoa? Tummat harmaanbeiget? Neuletakki on kitin värinen ja alla luonnonvalkoinen teeppari. Tässä on kevättalveen lämpimillä jalkineilla ja kevääseen näillä korkkareilla moneen menoon asu. Kannatti alkaa tuo farkkukaapin perkaus. Ei todella tarvitse farkkuostoksille lähteä...

Farkkujen kanssa olen melkoinen sulovilen, säästän niitä vaikka olisivat yhden koon pienet tai isot koska paino jojoilee sen verran tässä iässä että jos aina heittäisi pois 3 kilon jälkeen niin tulisi pikkuisen kalliiksi. 

Silmäilin kevättalven ja vähän keväänkin trendejä. Tuntuu olevan runsas yläosa ja pelkistetty alaosa kauden juttu. Sopii hyvin minulle koska pelkistetty yläosa tässä koossa ei oikein toimi... Ja rakastan muhkeita, pehmeitä ja lämpöisiä neuleita yli kaiken muutenkin. 

Sunnuntain hommana
 meinaan tänään vielä pöllytellä komeroita ja nauttia kauniista ilmasta koirien ja hovikuvaajan kera.

Aurinkoista kevätsunnuntaita<3

Saako maaliskuuta ja kutsua kevääksi vaikka onkin pakkasta vielä ihan pirusti. Aamulla mittari näytti -20 astetta. Enpäs muista ihan tällaistä maaliskuuta???
I went through my jeans. And I mean all of them and that is a lot! I tend to save too small and too big ones since my weight never keeps the same. 

Here are the first "new" ones I found. Dark beige with bootcut cut but I rolled those up. With other neutral tones just a perfect simple outfit for this cold spring. 

Neutrals are so easy to combine. The cardigan is little greyish, off-white t-shirt and beige jeans and beige high heels. 

Sunny Sunday<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)