tiistai 17. lokakuuta 2017

Vaaleaa ja tummaa neuletakkia - Light and dark colored cardigan...


Perussettiä töihin, valkoinen, tai tässä tapauksessa luonnonvalkoinen t-paita, mustat farkut ja neuletakki. Näillä on menty kiireisinä aamuina. Helppoa, lämmintä ja kotoista. Oletteko koskaan huomanneet että sää ja mieliala vaikuttaisi siihen minkä väriseen vaatteeseen päivän valinta kääntyy? 
Huomaan itsessäni ihan selvän kaavan. Synkkänä hetkenä ja synkemmässä säässä kääriydyn helposti tummaan ja taas auringon paistaessa tulen usein valinneeksi vaaleaa silloin kuin on ihan normi työpäivä tiedossa. 

Molemmat kuvien neuletakit ovat kivoja, ennen kuvien näkemistä olisin tosin voinut vannoa mustan neuleen olevan himpun verran pidempi ja takaa se vähän onkin. Tuon vaalean beigen neuletakin kanssa meillä taas on pienoinen viha-rakkaussuhde. Se on nimittäin hassun pituinen.

Ihanan pitkä ja lämmin kyllä, mutta alaosan suhteen tosi hankala. Sen kanssa ei ainakaan minun pituudellani toimi saappaat, eikä myöskään katkaistu linja jossa nilkkurit esimerkiksi olisivat ruskeat mustan alaosan kanssa. Näyttää jotenkin väärästä kohtaa katkaistulta. Noh... Olen sitten päätynyt siihen että sen kanssa joko pelkkää mustaa kenkiin saakka tai joskus beigeä. Useinmiten mustaa. Muuten se olisi varmaan ihan totaalisesti lemppari, niin lämmin ja pehmoinen se on. 

Huomenna jo keskiviikko ja pakko tunnustaa että tätä alkuviikkoa on vaivannut työn jälkeinen uupumus. On jaksanut sen ihan vaan pakollisen, mutta ehkäpä jo huomenna tahti muuttuu. Onneksi on keskiviikko ja etäpäivä, ei tarvitse ajella tuolla ympäri pääkaupunkiseudun ruuhkissa. 

Ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle<3
Kääriytykää lämpöön, täällä ainakin taas sataa tihuuttelee. 

Seuraaviin asukuviin palataankin sitten erilaisen hiusmallin kanssa!
Have you ever felt that the weather has impact on the colors you use? I most certainly think that I tend to use darker colors when the weather is not so good and if the sun shines I tend to lean towards lighter shades. Same goes with my mind. If its a good day, I most likely choose something lighter than black, when its kinda bad hair day, I use darker colors. 

I love both of these cardigans. The light one would be my absolute favourite unless it wouldn be strangely measured. Its not quite long enough or short enough to a person of my hight (about 5"9). So long boots kinda look funny with it and if you choose not uniform colored pants and shoes its looks funny too. So I have chosen to wear mostly black pants and black booties with it. Otherwise it kinda cuts the outfit from a wrong Place. 

Wednesday allready. Enjoy the  rest of your week<3 

2 kommenttia:

  1. Ymmmärrän tuskan tuosta pituudesta, vaikka minusta molemmat näyttää todella hyvältä, mutta oma silmä kertoo, mikä sopii omiin vartalon mittoihin parhaiten. :) Toivottavasti saat energiaa ja paukkuja loppuviikkon, <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia toivotuksista, tällä kertaa ei auttanut vaan tuli kunnon flunssa takaisin. :( Onneksi on viikonloppu aikaa toipua, jospa maanantaina olisi viimeistään 100% terässä ja jaksaisi nauttia syksystä työpäivien jälkeen! Leppoisaa viikonloppua<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)