lauantai 7. lokakuuta 2017

Syksyä, itsekritiikkiä ja lauantailinkki... - Autumn, self criticism and Saturdaylink...











Olin kotona poskiontelontulehduksessa muutaman päivän ja kun makoilee sängyssä koska pitkällään oleminen on ainoa tapa välttää pään räjähtäminen ennen kuin anbioottikuuri alkaa vaikuttaa, ehdin silmäillä paljon blogeja. Niin Suomesta kuin maailmalta. Etsin ja kaipasin syysinspiksiä. Löysin osoittain niitäkin, mutta sitten löysin myös kirjoituksen jossa oli mielenkiintoista somekritiikkiä. Siis tyyliin mitä kaikki kuvaavat tai postaavat ja kukaan ei jaksa lukea tai katsoa. Yksi asia hyppäsi sieltä erityisesti itselle mietittäväksi, (sen ohella että älä kuvaa jalkojasi tai kaikkea ruokaa mitä syöt...) eli asukuvat itsestä. Oli kritiikkiä iänikuisista asukuvista joissa itse pyörii poseeraamassa.

Öh. Oispa toinen tapa jolla tätä tehdä, vaikka kaksonen asumassa samassa huushollista, tai edes samankokoinen tyyppi samaa sukupuolta, mutta kun ei... Sata kertaa mieluummin olisin oikeasti kameran toisella puolella. Kuvaamassa sitä toista tyyppiä. Se voisi jopa olla unelma-ammattini, stailaaja-valokuvaaja. Se olisi ihanaa, saisi valita asuja toiselle ja kuvata niitä ja saisi taiteellisempia kuvia kuin nyt.  

Vaan kun ei. Ei ole XL-kokoista kaksosta, eikä hovikuvaajakaan suostu malliksi.
Kun asuu maalla, jopa kuvaustaustat ovat väkisinkin maalaisia. Vihreää, puita, pensaita tms. Onneksi joskus edes syksyn värejä. Kaupungissa asuvilla bloggaajilla on kenties vähän enemmän vaihtoehtoja. On mielenkiintoista arkkitehtuuria, erilaisia seinäpintoja ja näkymiä. On kahvilaa, porttikonkeja, sisäpihoja ja muuta ihanaa kuvattavaa. Siitä olen ehkä ihan hiukan kateellinen. Meidän "lähikaupan" seinämateriaalista ei todellakaan ole kuvaustaustaksi... Ei sitten millään. 

Jotenka näillä eväillä, jotka on annettu mennään ja sillä hyvä. Ainakin ennen sitä lottovoittoa, jonka jälkeen voin harrastaa kuvaamista missä ja milloin vaan...




Sain inspistä katselemalla tällä kertaa vähän vanhempia blogipostauksia muutaman vuoden takaa. Niitä aikoja jolloin nämä villaiset isot ja pitkät kaulaliinat tulivat "muotiin". Edelleen niitä paljon käytän ja rakastan ja vielä tekisi mieli sellaista hiekan sävyistä, jota ei vielä omasta kaulaliinalaatikosta löydy. Ehkäpä jossain kohtaa. Rakastan myös näitä ponchoja, joita tämän ruudullisen lisäksi löytyy kaapista ainakin yksi second handinä ostettu beige. Näihin on vaan edelleen niin suloinen kylmässä ja viimassa syksyisin kääriytyä. 

Otetaan lauantailinkitkin taas tavaksi.
Tänään lauantailinkkinä saksalainen Véjà Du

Rentoa viikonloppua<3




I had a flu and sinusitis and did spend couple of days at home waiting for antibiotics to kick in. With sinusitis you feel like your head is going to fall off. Im not recommending it to anyone. However spending most of my time in bed I had time to read old blogs. I was searching for ideas and inspiration and not did I only find inspiration I also found intresting read about some do´s and dont´s. It did kinda forbit posting everything you eat, pics of your feet, breakfest in bed since everyone does those and nobody reads them. But what strike me the most was the warning not to post samekind of outfit posing pics over and over again. You should concentrate to different things and photos. 

True enough... but that works best for those who actually live in the city. Trust me, living in a countryside, you really dont have as much intresting subjects to use. Its choosing between trees, bushes, trees and bushes again... In the city you would have intresting cafes, architecture, buildings surfaces and lots more. 

So Im kinda stuck with the surroundings I live in. Maybe after we retire we can drive to the city  to take outfit pics and different other stuff. But untill that happens, this is it... 

That said, I got Autumn inspiration from the blogs I was reading and took my woolen scarft out to the use again. That is the most trustful sign that Autumn really is here and we are living it. 

Saturday link today is Véjà Du

Enjoy your Weekend<3 








2 kommenttia:

  1. Täällä on juuri täydelliset kuvaustaustat ja ihana on asukin ja ruskeat syysinspiraatiotkin. Harmaa ja vaaleanpunainen toimii kuin häkä, ihastelin asuasi jo instassakin. <3 Tuo ruutuhuivi aijai sopisi jetsulleen omaan beigeen villakangastakkiin.

    Ihanaa viikonloppua Sari <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on luontokin toisaalta tosi kiva, mutta joskus kaipaisi muuta. Ruutuhuivissa on ihanan syksyiset värit minunkin mielestäni, vähän lohtua tähän vesisateeseen! Kivaa viikkoa<3 Nyt kun muistutit niin seuraavaksi pitääkin kokeilla harmaata neuletakkia vaaleanpunaisen huivin kanssa...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)