torstai 12. lokakuuta 2017

Sateen tauotessa - After the rain...













Aina kun sateessa on taukoa, on ollut ihan pakko ottaa siitä kaikki irti. Niin pukeutumisen kuin pihahommien ja valokuvaamisenkin suhteen. Ruska-aika on niin lyhyt ja kohta jo ohi. Sen jälkeen mennään taas siinä lokakuun harmaudessa ja ehkä ankeimmassa vuodenajassa. 

Sateen ollessa tauolla oli pakko jo taas livauttaa viimeisä kertoja vähään aikaan jalkaan valkoiset farkut ja vaaleampaa neuletta. Mikä onni ja autuus siitäkin tulee kun voi laittaa ne valkoiset farkut ilman että rapa roiskuu. Ihmisen ilot on kuulkaa välillä pienestä kiinni. 

Eilinen päivä ja ilta sateen tauottua tuli kaikin puolin käytettyä täysin hyödyksi. Se on vaan sellainen juttu että jossain asioissa se ikä alkaa jo painaa. Kun työpäivän jälkeen puhki pihalla kottikärrykaupalla hiekkaa ja laattoja kaiken valoisan ajan ja sen jälkeen vielä piti käydä ruokakaupat ja kiikuttaa paketteja postiin (luojan kiitos pakettiautomaateista) ja ruveta kokkaamaan pastakastiketta viimeisen käyttöpäivän vuoksi klo 23.00 aikaan illalla ja nousta taas aamulla klo 4 niin voitte arvata miltä tuntui tänään... Kyllä se ikä sen verran painaa että olo oli kuin maantiekoneen alle jääneellä, työpalaverissa meinasi tulla uni ja seuraavaksi suuntaankin nukkumaan. 

Seuraavan kerran sateen tauotessa en ehkä ihan noin paljon huhki, jotta jää vähän energiaa seuraavaankin päivään. 

Kivaa iltaa täältä sateen keskeltä<3 



While waiting for the next rain I just had to take out the white jeans again. Sometimes light colors just makes the day brighter too. This week has been busy in many ways, not least with work and after work installing stone plates to the yard. Even though I agree that age is just numbers but after lifting 60 pound plates for a while I must admit I felt old and beaten... 

This evening is just purely for relaxing. One working day and after that weekend!



4 kommenttia:

  1. Valkoiset farkut näyttävät oikein kivoilta syksylläkin. Itse vain en osaa niitä käyttää tähän aikaan vuodesta. Tänään juuri pakkasin ne talveksi pois. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan olla vähän jäkäpäinen kun pidän aina talven ylikin yhden parin valkoisia farkkuja käsillä ja välillä käytän ihan keskellä talveakin. Joskus juuri sen synkimmän vuodenajan vastakohtana valkoinen ja vaaleat värit tuntuvat piristäviltä. Kivaa (ja sateetonta) viikonlopun jatkoa sinne<3

      Poista
  2. Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi. Minusta sinulla on kiva tapa kirjoittaa ja on aina mukava lukea tekstejäsi. Blogisi on ollut vuosia kirjanmerkeissäni. Sinulla on myös tyylikkäitä vaatteita ja persoonallinen ja omannäköinen tyyli! Jotenkin sinusta välittyy elämänilo ja tyytyväisyys omaan itseen, jota on kiva seurata. Oikein hyvää syksyn alkua sinulle! Sydänneuleesi on kaunis, samoin syksyinen luonto taustalla. Itse pidän luonnosta,niin on kiva katsoa kuvia missä on taustalla puita tai metsää tai muuta luontoon liittyvää.

    Terkuin Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora<3 Ihanaa kun kävit kommentoimassa ja kiva kun joku tykkää noista luonnon taustoista. Täällä kun ei paljon vaihtoehtoja ole, eikä kovin kivoja ole työpaikan lähelläkään jos ottaisi kameran mukaan töihin ja pyytäisi jotain työkaveria kuvaamaan. Sitten olisi vaan sellaista aika rumaa teollisuusaluetta...:( Sydänneule on yksi omista lemppareista, hempeän vaalea sävy on lähellä sydäntä ja menee miltei kaiken kanssa. Kaunista syksyä sinulle<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)