torstai 26. lokakuuta 2017

Talviset pikaheipat - Hello winter...
Täällä sitä ollaan lumen keskellä niin että hupsis vaan. Tultiin illalla asioilta ja ihmettelin kun meinannut päästä omalle parkkipaikalle lainkaan vaan jäin vähäksi aikaa jumiin. Luulin että liukkaus vaan mutta nyt illalla tarkempi tarkastelu osoitti että täällä oli puoli seitsemään mennessä tullut niin paljon lunta että auto oli ollut mahastaan kiinni. 

No, tulipas tehtyä tämän vuoden ensimmäiset lumityöt, toivottavasti sitä ei tule aamuun mennessä niin paljon lisää että jään taas jumiin...

Suhtauduin aamulla vähän ehkä liian keveästi säähän ja päällä oli sama musta ja vaaleanpunainen kombo kuin maanantainakin asukuvat ovat siis kahdelta eri päivältä (tietysti itsestään selvää kun yhdessä on lunta ja muiissa ei). Jotenkin tuntuu välillä että ihan mustissaan ei halua kulkea, piristykseksi vähän vaaleanpunaista. 

Viikko on ollut tähän saakka vähintäänkin vähän väsyttävä, olenkin iltaisin vastoin normaaleja tapojani rentoutunut sohvan nurkassa lämpimässä hupparissa ja katsellut Criminal Mind maratonia... Se on kieltämättä tehnyt päälle ihan hyvää nollausta. Nappasin viime viikolla Prismasta muutaman tuotantokauden mukaani, kun Netflix:stä on jo kaikki kiinnostavat dekkarisarjat katsottu. Kirjoissa on vähän sama juttu, dekkarit on selkeästi lemppareita. 

Mitä sarjalemppareita tai kirjasuosikkeja teillä on? Mieluusti otan vinkkejä vastaan jos joku on löytänyt jonkun kivan dekkarisarjan Netflix:stä jota en ole vielä nähnyt. Elementaryt, Kovat kaulassa, Bones ja Person of Interst on nähty jo moneen kertaan. 

Torstaissa mennään, nautitaan vähän aikaa lumimaisemasta. <3
Ottelin tänään random kuvia kun istuin hetken apparin puolella autossa, mutta suuri osa oli vähän tärähtäneitä, oli jo sen verran hämärää.Winter came. At least for a while. This weeks favourite combo has been black and pink. Black needs cheering up sometimes so I often use pink with it. 

Enjoy your Thursday. We got snow. Actually quite a bit. Lets see how long it stays...


2 kommenttia:

 1. Keskityn Netflixissä paljolti kaikkeen scifiin ja fantasiaan ym. mutta Bonesia aloin katsomaan sinun ja Lady of the Messin innoittamana ja olen tykännyt todella paljon. Enää muutama viimeisen tuotantokauden osa katsomatta, joita säästelen. Vinkkeinä, ihan parhaita sarjoja Netflixissä on Jälkiä jättämättä, The Fall, Sons of Anarchy eli yritän nyt vinkkailla sarjoja, jotka eivät ole sitä omaa lempigenreä scifiä. Crossing lines oli mielestäni myös todella hyvä ja mukavaa miten näyttelijät oli kerätty eri maista, koska selvittävät kansainvälisiä rikoksia. Jälkiä jättämättä ja The Fall olivat kyllä sellaisia sarjoja, että katsoin ne intensiivisesti pötköön, enkä muuhun vapaa-aikani keskittynyt.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia vinkeistä<3 Bones on niin paras<3 Olen jo nähnyt The Fall, Jälkiä jättämättä ja Crossing lines (kaksi kertaa), Sons of Anarchy on näkemättä, tulisikohan siitä seuraava? Paljon olen muuten katsellut scifiäkin... Netflix voisi jo vähän pyöräyttää sinne uusia ja ennenkaikkea Bonesin tuotantokauden 12. Se jäi telkusta näkemättä, nyyh...

   Ihanaa sunnuntaita<3 Täällä sataa räntää vaakasuorassa, olisi mitä parhain Netflix tai elokuvan katselupäivä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)