tiistai 22. elokuuta 2017

Juupas eipäs - Yes or No...

Juupas eipäs on tapa millä minun aivoni suhtautuvat kuviollisiin vaatteisiin. Siis lähinnä tuollaisiin graafisiin kuvioihin tai palloihin...

Tämä palloneuletakki kummitteli pitkään korvien välissä kun olin nähnyt sen ensimmäisen kerran ja lopulta jo viime talvena ostin sen alesta, vaikka epäilin että tuleekohan sitä käytettyä. Sitten keväällä kaivoin sen esille että laitan töihin päälle kunhan ilmat vähän lämpenee ja kas kummaa, joku vaatekomero nielaisi sen taas ja etsin sitä puolen kesää kissojen ja koirien kanssa. Olin jemmannut sen käyttöä varten omasta mielestäni loogiseen paikkaan, joka osoittautui lähes mahdottomaksi löytää...:)) 

Nyt se kumminkin löytyi ja pääsi päälle. Valkoisen kanssa työasuna ihan jees. Kivaa vaihtelua ainaisiin yksivärisiin. Tykkäsin oikeasti ja viihdyin siinä hyvin. Vaatii seurakseen kyllä ehdottomasti yksiväristä. 

Loman loppu häämöttää jo vajaan viikon takana enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi puoliakaan suunnitelluista asioista. Vaatekomerojen perusteellinen myllääminen ja siivoaminen on edelleen vaiheessa ja kevään ja alkukesän niskasta johtuvan pihahommavajeen lopputulos näkyy edelleen pihalla... Voi huokaus. Pitäisi hommata viikoksi kokopäivätoiminen puutarhuri. Ja tuo alati vellova kosteus tekee jopa nurmikon leikkuusta hankalaa. Märkää nurmisilppua kulkeutuu joka paikkaan ja jopa sisätiloissa tuntuu olevan tavallista kosteampaa. Tänään lämmitin takkaa ihan ilman kuivattamisen vuoksi. Lopun päivää haravoin nurmisilppuja ja kitkin rikkaruohoja. Toisaalta on kiva olla ulkona vaikka sää ei kovin lämmin olekaan. 

Miten teidän alkuviikkonne on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 

Kivaa tiistai-iltaa ihanaiset<3 
Im not sure what my relationship with graphic patterns or dots is. Sometimes I dont like those patterns, I have donated almous all my clothes with dots but last winter I saw this dotted cardigan and something in its appearence didnt leave me alone. I hesitated for a long long time untill I bought it from winter sale. Then I did put it somewhere safe to be found as soon as weather was warm enough to actually wear it.  Well, guess what? The safe Place was nowhere to be found I tryied to find it in the spring. Now I finally found it and wore it finally for the first time. I like it. I was afraid that this amount of dots is bit too much, but I actually like it a lot. 

What do you think? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)