tiistai 15. elokuuta 2017

Kesä ja kesämopo - Summer and summer scooter...
Ihan muista asioista piti tänään pienen blogihiljaisuuden jälkeen kirjoitella, mutta kerrotaan nyt välillä vähän kuulumisia ja muutama asukuva kuuman päivän lomailuasusta. Asussa nyt ei mitään ihmeellistä, jalassa tietysti kesälempparit, ne ryppyiset pellavahousut ja t-paitana se kaikkein viilein joka oli ihan sopiva 26 asteen helteellä tehdylle reissulle Haminaan. Tuo vihreä "asuste" on se uusi juttu.

Kuvat on otettu paluun jälkeen, joten ei tietoakaan enää mistään siististä ja kovin freesistä olosta, mutta paras mahdollinen asu helteessä tehdylle äkkilähdölle. 

Taisi olla lauantaiaamu kun hovikuvaaja selaisi tori-ilmoituksia ja huuteli sieltä että hei nyt olisi edullinen skootteri tarjolla sulle... Hintaa sillä oli saman verran kuin vaikkapa edullisella talvitakilla. Ihan käsittämätöntä, tokihan käytettyjä skoottereita saa tosi halvalla. Onpa näitä samoja joku puhelinoperaattorikin jakanut kaupan päälle kun perhe on vaikka päivittänyt 5 liittymää samaan aikaan. 

Skootteri on ollut minun pitkäaikainen haaveeni jos nyt näin voi sanoa. Olen melkoisen huono ajamaan  moottoripyörää, vaikka kortti siihen löytyykin ja muutaman vuoden olen jo ajatellut että hei skootterilla voisi harjoitella ja sillä pääsisi kätevästi niitä metsäteitä joita autolla ei voi ajaa sieneen tai marjaan... 

No, sittenhän hovikuvaaja jo veivasi numeroa ja sitten tulikin kiire pukea päälle ja lähteä Haminasta hakemaan skootteria ja tässä se nyt on.Mun kesämopo! 

Vähän ehkä hävetti kun ajeltiin tuolla ekaa kertaa ja hovikuvaaja ajeli perässä autolla varmistamassa että se jotenkin sujuu... No oli se sentään ihan tyytyväinen vaimonsa ajeluun. Siihen nähden ihan hyvin sanottu että miehellä itsellään on takana kymmeniä tuhansia jollei satoja tuhansia kilometrejä erilaisten moottoripyörien satulassa. 

Ajatelkaas jos minä tuossa muutaman vuoden päästä kun 5-kymppiä tulee mittariin, ostankin oman moottoripyörän? Täytyyhän puolen vuosisadan kohdalla jotenkin villiintyä. 

Nyt huristelen mun kesämopolla...

Kivaa ja aurinkoista tiistaita<3What is a better way to smell, feel and experience summer than scooter? 
I have wanted one for a couple or years since its a good way to practice driving something with 2 wheels. We do live on the countryside and the most common way of young people here is to trive a scooter. Why not me? Easy way to get acsess to all the roads here where you normally would need a 4 wheel drive that I dont have. 

It was the hottest day of this summer when we picked the scooter up from small town of Hamina. Outfit was the coolest I could find in a hurry. Linen pants, airy t-shirt. What more do you need for a weekend drive. Lifting the scooter to my minivan was little tricky but succesfull. 

What do you think? Maybe I will buy a motorbike some day... 

Have a warm and sunny Week<3 


2 kommenttia:

 1. Ooh miten hieno mopo, wau, ollapa oma mopo täälläkin. :) Aurinkoa viikkoosi Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Vihreä ei ehkä ihan ole lemppariväri, mutta... Eikös teillä neidit ala olla sen ikäisiä että mopoikä alkaa kohta kolkuttaa? Ehkä sitten äidillekin skootteri?

   Lämmintä loppuviikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)