lauantai 8. huhtikuuta 2017

Harmaan ja beigen liitto sekä lauantailinkki - The perfect match of grey and beige and Saturdaylink...

Harmaa ja beige. Kaksi neutraalia vähän mitäänsanomatontakin väriä mutta kun ne yhdistää keskenään ja vielä farkkujen kanssa, tuleekin hämmentävän kiva kokonaisuus.

Tässä on värien liitto joka aina hämmästyttää minua yhtä paljon, ne on minulle vähän sellaisia pöh-värejä ja kun ne vetäisee yhdessä päälleen ei tule koskaan edes ajatelleeksi miten kivalta ne yhdessä näyttävät.

Meidän blondien kannattaa ehkä tässä muistaa se että mieluummin vähän tummempi harmaa ja niin päin että se harmaa on kasvojen alla. Beiget tuntuvat helposti vievän kasvoilta sen vähänkin värin, mitä siellä enää näin keväällä on.

Olenko ainoa, joka on palellut tänä keväänä ihan vietävästi? Yritin jo laittaa vähän keväisempää kevytuntsikaakin (postaus tulossa) päälle sillä seurauksella että takapuoli paleli +2 asteisessa pohjoistuulessa sen verran reippaasti että kiitollisena käännyin takaisin pidemmän takin puoleen...;)) Mikä ihana lämpö! Se on kuulkaas sellainen juttu että kaikki muu käy, vaan paleleminen ei meikäläiselle sovi. Laitan kesälläkin ruokakauppaan villatakin kun kylmäosastoilla on niin jäätävää että aivot lakkaavat lopunkin toiminnan...

Toinen hyvä juttu tässä kombossa oli se että saan rauhassa myös laittaa lämpöiset nilkkurit jalkaan ja niiden kanssa sopii vanha joka toisessa blogikuvassa retuuttamani laukku vallan mainiosti. Uudemmat laukut kaipaisivat jo enemmän käyttöä, mutta kun vanha on vaan niin helppo ja kestävää valjasnahkaa. Rasvaan sen satularasvalla aina silloin tällöin ja naarmut menevät kivasti piiloon ja rasva on pidentänyt laukun käyttöikää vuosilla. En voisi olla tyytyväisempi.

Palataan siihen kevään virittelyyn kun tuo pohjoistuuli hieman hellittää tai löydän jostain villahousut....

Lauantailinkki on tällä kertaa trenditietoinen Thefashionguitar. Sieltä löytyy uusimmat trendit rapakon takaa.

Ihanaa ja lämmintä lauantaita<3 Luulen että meillä laitetaan tänään illalla vielä takkaan vähän tulta ja nautiskellaan viikonlopusta.
You wouldnt think that combining grey and beige would look as good as it does... It never sees to amaze me how these two neutral colors seem to wake alive when together. When Im putting these together I feel quite neutral and orninary. Maybe the old camel colored handbag and shoes give this outfit a little more edge?

Im almost ashamed why often I do wear my years old little handbag instead of finding something more chic to carry around. In this outfit it actually quite fits though...
Still having here little bit snow left and quite cold winds. I even tryed allready sneakers and something else more like spring but it just was too cold still.

Its Saturday people and its time for the Saturday link. This time its street style form NY and Thefashionguitar and Charlotte who is originally from the Netherlands.

Enjoy your Saturday<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)