tiistai 18. huhtikuuta 2017

Dagens asu ja pääsiäisen jälkeistä elämää - Todays outfit and life after Easter...

Nyt joku ajattelee että se on tullut hulluksi. Yli huhtikuun puolivälin ja saappaat jalassa ja villapuserossa. Karu totuus on että palelin koko pääsiäisen. Tänään päätin ottaa varman päälle josko toimiston lämmöt olisivat olleet vähissä pitkän pääsiäisen jäljiltä. Enpäs sitten huomannut töissä ajatella koko asiaa, joten luultavasti musta neule ei ainakaan liikaa ollut. Ja musta kevytuntsika oli päällä aika moneen kertaan läpi pääsiäisen. +2 astetta ei ainakaan yhtään keväisempään houkutellut.

Pääsiäinen meni täällä hissukseen. Aika moni muukin on sanonut samaa. Pakko tunnustaa etten syönyt edes yhden yhtä pääsiäisruokaa. Yleensä meillä on ollut isompi porukka syömässä, mutta tänä vuonna oltiin vaan kaksin ja keskityttiin ihan vaan laakereilla lepäämiseen suureksi osaksi. Kylmän sään vuoksi puutarhatyötkin ovat saaneet odottaa vuoroaan. Äitini täytti itseasiassa tänään 90 vuotta, mutta halusi juhlia sitä jo viikonloppuna ihan vaan perheen kesken, joten kakkusteltiin ja kahviteltiin siellä sunnuntaina. On se vaan jo korkea ikä. Ja äiti vielä asuukin yksin omillaan ja järki on kuin partaveitsi. Onneksi. Ja yhden omaan ulkonäköön vaikuttavankin asian sain aikaiseksi. Raidat hiuksiin. Se oli jo ollut jonkun aikaa työlistalla. Nyt on siltä osin keväisempi olo.

Nyt lupaan, ei enää ihan näin lämpöisiä ja talvisia asuja. Yritän lakata palelemasta ja mielessä on jo montakin keväistä komboa. Katselin viimeisimmän lauantailinkin asukuvia ja vitsi siellä oli kivoja inspiskuvia. Ihan oman oloisia.

Tiistai-ilta, aika mennä nukkumaan...
Kivaa alkanutta työviikkoa kaikille<3Im not gone mad even this outfit isnt really anything that you could imagine seing in the Spring. I simply was cold all Easter long so I decided to play it safe and wear warm sweater to the office. And black. From now on, I promise to show you more Spring outfits...
Maybe its time to put the black knit into a closet allready and keep it there untill next Autumn.

I was so lazy during the Easter that only Place I actually visited was my mon´s who had her 90th birthday! Imanige that? She still lives on her own and looks anything but 90 years old... That is so amazing.

Tuesday night, time to get some shut eye... Have a Great week!

4 kommenttia:

 1. Et ole tullut hulluksi, eilen oli neule, paksu huppari ja toppatakki, pipo, hanskat ja kaulaliina, että jeps suomalainen kevät se täällä vallitsee.

  Ihana on asu ja oikein aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku muukin kulkee pakkasukkona! Luulin että olen ainoa joka ei tarkene kun muilla näkyy niin keväisiä asuja! Aurinkoista viikkoa (JA LÄMMINTÄ!) sinne<3 Toivottavasti jo pian lämpenee. Eilen illalla tuntui jo vähän keväältä...

   Poista
 2. Missä lumet? :) Meillä piisaa vielä, latujen pohjatkin oli vielä kunnossa ja himohiihtäjät olivat tänäänkin ladulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika, usko tai älä, on meillä lunta vielä vähän parissa paikassa kukkapenkeissä! Ja ollaan n. 50km Helsingistä pohjoiseen. Hiihtokeleistä on kyllä vähän kateellinen! Kivaa kevättä sinne, toivottavasti vaihtuu lumikeleistä ilman kurakelejä kevääksi sielläkin<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)