maanantai 26. syyskuuta 2016

Mustaa ja tummansinistä - Black and navy blue...

Minusta on tullut oudon viehättynyt mustan ja tummansinisen yhdistelmästä vaikka vaaleat ja neutraalit värit ovatkin enemmän mun "juttu" 
Musta ja tummansininen yhdessä jo niin tyyliltään "vakavaa" että jollain piti tuoda siihen vähän katu-uskottavuutta ja tällä kertaa ne olivat nuo kuluneet farkut ja bootsimalliset nilkkurit.
Sinisen kashmirneuleen kävin muuten hakemassa siitä paljon puhutusta Lidl:n laatuvaatekasasta. Miesten malli, menee sekä hovikuvaajalle että minulle. Aika kivoja värejä oli tarjolla. Olisin mielelläni huolinut myös tummanharmaan.

Kaulassa täällä vuosien varrella monesti nähty vanha MB:n Tonda huivi. Se on varmaan ensimmäinen hankkimani hieman hinnakkaampi huivi. Tosin minun kaappiini se muutti tietenkin jostain alenalenalesta. Siinä on niin kaunis sininen väri että se piristää kummasti tummankin asun. Tykkään siitä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Villaisena se lämmittää kummasti koleina syysaamuina.

Minulla on lomaviikko, suunnitelmissa remppaa ja puutarhatöitä. Kroppa tuntuu olevan valmiiksi jo remontissa, niin laajennetaan sitä remonttia vähän taloonkin.

Miten siellä ruudun toisella puolella on viikko pyörähtänyt käyntiin?

Mukavaa alkanutta viikkoa täältä remontin ja kaaoksen keskeltä<3


Black and navy blue is one of my new favourite combos. Im not sure why. Im more of a neutral colors kinda girl... Just now it just looks cool to my eyes.

I draw the line in jeans. I could use black slacks but that is way too serious outfit for me so I rather wear worn jeans with navy and black. Or something else less serius than strait black pants. How about you? What would you wear with navy and black?
I also love to wear my old MB Tonda scarf with black and navy. Just how gorgeous the blue color in it is. I never get bored with it.

Im on vacation this week and using the time to renovate the house and see that all is in order for winter to come. Dont think for a minut that I get bored. Right now Im painting furniture and putting new wallpapers in our guest room. See you soon with home decoration posting perhaps.

Enjoy your week<3

4 kommenttia:

 1. Minäkin kävin tsekkaamassa Lidlin kashmirneuletarjonnan, mutta yhtään ainoaa neuletta ei ollut jäljellä. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku kun ei ollut jäljellä. Minä kävin työmatkan varrella töistä tullessani ja ihmeekseni niitä oli jäljellä, mutta taisi olla vähän syrjäinenkin Lidl. Vaikuttaa hyvältä ja kestävältä perusneuleelta.

   Poista
 2. Mustan ja tummansinisen liitto on hieno - itse en vaan osaa sitä käyttää vaikka olen jopa yrittänyt opetella;)
  Ja Lidlin neuleet jäivät tällä kertaa saamatta - olin liian myöhään liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tiedä osaanko minäkään. Nämä musta-sininen asut kuuluvat kategoriaan "laitetaan kahta väriä sen enempiä miettimättä"...:))Kumma juttu tuo Lidl. Tosiaan itse töistä tullessa kävin ja vielä seuraavana päivänä kuin käytiin ruokaa hakemassa Järvenpäässä oli vielä muutamia miesten kokoja ja värejä jäljellä. Minusta niissä oli kiva ajaton malli.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)